Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (20/5)

Η Βίκυ Καραντζόγλου εμφανίζεται απόψε στον Σταυρό του Νότου, φέρνοντας μαζί της τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο της με τίτλο «3΄+κάτι», αλλά και μια νέα μπάντα.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (20/5)

Συνεχίζεται η ατομική έκθεση «Ηλιοτρόπια» του Μίλτου Γκολέμα στην γκαλερί Ζουμπουλάκη, με τον Ελληνα καλλιτέχνη να επιστρέφει στη φύση, με έργα δημιουργημένα μέσα στη διετή περίοδο της καραντίνας. Ωρες λειτουργίας 11 π.μ. – 3 μ.μ., πλ. Κολωνακίου 20.

Ο τραγουδοποιός και ερμηνευτής Γιώργος Ρους, έπειτα από μια σειρά επιτυχημένων εμφανίσεων από την Ελλάδα, επιστρέφει στην Αθήνα και στην ταράτσα του Gazarte για μια συναυλία απόψε στις 10 μ.μ., Βουτάδων 32-34, Γκάζι.

Συνεχίζονται οι επιτυχημένες παραστάσεις του «Το σώσε» του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο θέατρο Παλλάς. Πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με τους Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργο Χρυσοστόμου κ.ά. Στις 9 μ.μ.

Η Βίκυ Καραντζόγλου εμφανίζεται απόψε στον Σταυρό του Νότου, φέρνοντας μαζί της τραγούδια από τον καινούργιο δίσκο της με τίτλο «3΄+κάτι», αλλά και μια νέα μπάντα. Την επιμέλεια του προγράμματος έχει η Μαργαρίτα Μυτιλιναίου. Στις 10 μ.μ., Φραντζή και Θαρύπου.

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδας προβάλλει την ταινία «Κλέφτης ή πραγματικότητα» της Αντουανέττας Αγγελίδη, στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «Αντιγόνες: Σώματα αντίστασης στον σύγχρονο κόσμο». Θα ακολουθήσει συζήτηση με τη συμμετοχή της σκηνοθέτιδος. Στις 4 μ.μ., Ιερά Οδός 48.

Από σήμερα και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή, παρουσιάζεται η παράσταση «Ο πατέρας μου, η Αθήνα» της Μάνιας Παπαδημητρίου στην αυλή του θεάτρου Χυτήριο. Στις 9 μ.μ., Ιερά Οδός 44.

Η πολιτιστική ατζέντα της Παρασκευής (20/05)-1
Η ταινία της Αντουανέττας Αγγελίδη παρουσιάζεται στην Ταινιοθήκη.

πηγή: «Κ»