Οι Tango Legends στο Φάληρο

Μοναδικές αργεντίνικες μελωδίες και χορογραφίες από τους περίφημους Tango Legends την 1η Ιουνίου στο Faliro Summer Theater. 

Οι Tango Legends στο Φάληρο

Οι παγκοσμίου φήμης χορογράφοι και χορευτές Pablo Sosa και Mariela Maldonado, πλαισιωμένοι από τους καλυτέρους χορευτές της Αργεντινής έρχονται στο Faliro Summer Theater για να μας χαρίσουν μια βραδιά γεμάτη πάθος, με την παράσταση «Tango Legends». Μαζί τους επί σκηνής οι κορυφαίοι μουσικοί Cristian Asato, Ayalen Pais & ο Javier Rodriguez.

Εντυπωσιακές χορογραφίες, κινήσεις κοφτές, αισθησιακές δαντέλες και φλογερά βήματα με συνοδεία τις αργεντίνικες μελωδίες και μια υπέροχη φωνή που «αφηγείται» με πάθος μικρές –αλλά έντονες- ερωτικές ιστορίες. Το κάθε χορευτικό κομμάτι που παρουσιάζουν έχει μια απίστευτη ενέργεια και έναν εκρηκτικό αισθησιασμό που συνοδεύεται από τις μαγικές νότες, τα εντυπωσιακά κοστούμια και την εκλεπτυσμένη κομψότητα στις κινήσεις.

Οι εξαιρετικοί χορογράφοι και χορευτές, Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο «Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού» για την προσφορά τους στον πολιτισμό της πατρίδας τους. Το 2017 βραβεύτηκαν ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου πρότζεκτ «Tango για την Ειρήνη» που περιόδευσε σε όλη την Κίνα το 2016 και το 2017.

Όπως λένε οι ίδιοι: «Θέλουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να χορεύει! Κάθε στιγμή στη ζωή μας είναι κατάλληλη για να χορέψουμε ένα tango… οτιδήποτε μας συμβαίνει -θλίψη, πόνος, έρωτας, χαρά- όλα μπορούν να γίνουν ένας χορός».

Οι Tango Legends έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες στις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία και στην Ευρώπη στην Ισπανία, την Ελβετία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Γερμάνια, την Πολωνία, την Ιταλία, την Τουρκία κ.α.

Μια μοναδική βραδιά στο Faliro Summer Theater με αυθεντικό Αργεντίνικο Tango!

Συντελεστές

Mariela Maldonado
Pablo Mariano Sosa
María Sol Menescardi
Matías Gabriel Casali
Daniela Fernanda Bravo
Lucas José Guevara
Juliana Arami Mansilla García
Franco Exaquiel Cocheret

Μουσικοί

Cristian Asato piano
Ayalen Pais bandoneon
Javier Rodriguez violin


Ημερομηνία: 1/6/2022
21:30

Τοποθεσία:
Faliro Summer Theater, Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO, Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο

Eισιτήρια:
VIP 40€ | Α ζώνη 35€ | Β ζώνη 30€ | Γ ζώνη 25€ | Δ ζώνη 20€

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ: 2109213310