Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Φιλοξενεί την χορευτική παράσταση «Χώρα Έλληνας – Η άφθαστος χώρα»

Από 2 έως 3 Οκτωβρίου το Ίδρυμα Μιχαλης Κακογιάννης θα φιλοξενήσει την χορευτική παράσταση «Χώρα Έλληνας – Η άφθαστος χώρα».

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Φιλοξενεί την χορευτική παράσταση «Χώρα Έλληνας – Η άφθαστος χώρα»

Στο πνεύμα των παραστάσεών της η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ παρουσιάζει μία πρόταση εθνικής ταυτότητας, προσεγγίζοντας το θέμα μέσα από πτυχές που διαδραμάτισαν ρόλο και άσκησαν επιρροή στην ψυχή και την σκέψη ενός λαού. Ενός λαού είτε ως έθνους, είτε ως πρόσωπα, είτε ως σύνολο κοινοτήτων. Ο θεατής επιβιβάζεται στα μέσα μιας διαδρομής, ενός ταξιδιού που έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα και θα συνεχίζεται όσο οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από το «μαζί», που τόσο αναπάντεχα στερηθήκαμε αυτές τις μέρες της πανδημίας. Ο τρόπος που επικοινωνούνται οι σκέψεις είναι μέσα από σπαράγματα του λαϊκού μας πολιτισμού παραστατικά δοσμένα. Οι χορευτές και οι μουσικοί χρησιμοποιούν βήματα, σχήματα, μαρτυρίες, αναπαραστάσεις γεγονότων και αναδεικνύουν το νόημα της συνύπαρξής μας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

-ΟΜΑΔΑ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

-ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΟΛΥΜΠΙΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

-ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

– ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Παραστάσεις:

Σάββατο 2/10 στις 20.30

Κυριακή 3/10 στις 17.00

Τιμή εισιτηρίου: 12€ (Γενική είσοδος)

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

  1. Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 11:00 – 14:00, μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή.
  2. Στο εκδοτήριο εισιτηρίων της Ticketservices, στην οδό Πανεπιστημίου 39, Αθήνα, (Δευτέρα & Παρασκευή 09:00 – 20:00, Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη 09:00 – 21:00, Σάββατο 09:00 – 15:00).
  3. Μέσω τηλεφώνου με χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticketservices 210 7234567. Μέσω διαδικτύου στις διευθύνσεις: www.mcf.gr, www.ticketservices.gr.