Κορονοϊός: Το BBC διασκευάζει το «Times Like These» των Foo Fighters για τον ΠΟΥ (vid)

Το BBC Radio 1 ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το «Times Like These» των Foo Fighters με τη συμμετοχή 23 καλλιτεχνών και θα διαθέσει τα έσοδα στο Ταμείο Αλληλεγγύης του ΠΟΥ.

Κορονοϊός: Το BBC διασκευάζει το «Times Like These» των Foo Fighters για τον ΠΟΥ (vid)

Η διασκευή των Foo Fighters, «Times Like These» ηχογραφείται από καλλιτέχνες, οι οποίοι βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω των περιοριστικών μέτρων. Ο παραγωγός του single, Fraser T Smith διευκρίνισε ότι θα χρησιμοποιηθούν «τηλέφωνα, κατσαρόλες, τηγάνια και ακουστικές κιθάρες» και ότι θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες διάφορων μουσικών ειδών, ποπ, ροκ, ραπ, soul, dance και R&B, όπως ο Κρις Μάρτιν των Coldplay, τα γκρουπ, 5 Seconds of Summer, Bastille, Biffy Clyro, Royal Blood, ο τραγουδιστής Rag'n'Bone Man, οι τραγουδίστριες, Dua Lipa, Rita Ora, Ellie Goulding κά.

Τα έσοδα από τα streams και downloads του τραγουδιού στο Ηνωμένο Βασίλειο θα διατεθούν στις οργανώσεις Children in Need και Comic Relief για να καλυφθούν ανάγκες Βρετανών που πλήττονται από την πανδημία.

Τα κέρδη από την κυκλοφορία του τραγουδιού στις υπόλοιπες χώρες θα μεταφερθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

«Είμαι τόσο περήφανη που καταφέραμε να έρθουμε μαζί για να ηχογραφήσουμε αυτό το κομμάτι» δήλωσε η Dua Lipa, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Guardian». H Ellie Goulding μίλησε για τον «πολύτιμο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει ο καθένας για να μεταφέρει ελπίδα, θάρρος και δύναμη στον άλλον».

Το ρεφρέν του τραγουδιού στέλνει μήνυμα για την επόμενη μέρα του κορονοϊού:

It's times like these you learn to live again
It's times like these you give and give again
It's times like these you learn to love again
It's times like these time and time again

Δείτε την εκτέλεση από τους Foo Fighters

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ