Μέγαρο Μουσικής: Κάθε βράδυ μία συναυλία στο Facebook!

Μουσική από τις μεγάλες αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης online προσφέρει το Μέγαρο Μουσικής μέσω της επίσημης σελίδας του στο Facebook, στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας για προσφορά πολιτιστικού υλικού στους πολίτες που βρίσκονται στα σπίτια τους λόγω του κορονοϊού.

Μέγαρο Μουσικής: Κάθε βράδυ μία συναυλία στο Facebook!

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός Κέντρων Συμφωνικής Μουσικής (ECHO) και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρουσιάζουν κάθε βράδυ, στις 9, μουσική από τις μεγάλες αίθουσες συναυλιών της Ευρώπης. Οι συναυλίες μεταδίδονται από τη σελίδα του Μεγάρου στο Facebook.

Σε όλη την Ευρώπη, όπως και στην Ελλάδα, οι αίθουσες συναυλιών παραμένουν προσωρινά κλειστές, με στόχο τη μείωση της εξάπλωσης του κορονοϊού. Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συμμετέχει στη συντονισμένη προσπάθεια προσφοράς πολιτιστικού υλικού στους πολίτες που βρίσκονται στα σπίτια τους.

Για σήμερα, Σάββατο 28 Μαρτίου, είναι προγραμματισμένη η μετάδοση της συναυλίας «La Diva: 40 χρόνια» - αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, με την υψίφωνο Dinara Alieva.

Το αφιέρωμα ήταν μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Διεθνές Καλλιτεχνικό Κέντρο Athenaeum στο πλαίσιο του Αφιερώματος του Μεγάρου στη Μαρία Κάλλας.

Πηγή: naftemporiki.gr

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας