Οι Metallica ακύρωσαν νέες συναυλίες τους (pic)

Οι Metallica ακύρωσαν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ «Sonic Temple» και «Louder Than Life».

Οι Metallica ακύρωσαν νέες συναυλίες τους (pic)

Αιτία της αναβολής ήταν τα προβλήματα υγείας του τραγουδιστή του συγκροτήματος James Hetfield. Όπως αναφέρει το Rolling Stone, όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος θα διεξαχθούν κανονικά.

Παρά τις ακυρώσεις, ο Hetfield δήλωσε ότι οι fans της μπάντας μπορούν να υπολογίζουν σε αυτόν και ότι η θεραπεία αποφέρει αποτελέσματα.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Metallica ακύρωσαν συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, κάνοντας γνωστό ότι ο Hetfield χρειάζεται αποτοξίνωση από το αλκοόλ.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του James Hetfield στο facebook:

«Αγαπημένη οικογένεια των Metallica, Πονάω που το γράφω αλλά πρέπει να δηλώσω σε όλους ότι δεν θα καταφέρω να είμαι στο Sonic Temple στο Colombus και στο Louder Than Life στο Louisville αυτή τη χρονιά. Ενώ προσπαθώ να αποκαταστήσω την υγεία μου, έχω πολύ σημαντικές συναντήσεις για την ανάρρωσή μου αυτές τις εβδομάδες που δεν μπορούν να αναβληθούν. Ζητώ συγγνώμη από όλους τους fans που αγόρασαν εισιτήρια για αυτές τις συναυλίες.

Συνεργαζόμαστε με τους promoters για επιστροφές χρημάτων ή ανταλλαγές. Η πρόθεσή μου με αυτήν τη δήλωση είναι να "ζητήσω συγγνώμη" σε καθέναν από εσάς ξεχωριστά. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έθεσα την υγεία μου σε προτεραιότητα την προηγούμενη χρονιά που περιοδεύαμε αλλά τώρα γνωρίζω πως η ψυχική μου υγεία έρχεται πρώτη. Αυτό μπορεί να ακουστεί χαζό στους περισσότερους από εσάς αλλά δεν θέλω να απογοητεύσω την οικογένεια των Metallica. Στην πιο αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η θεραπεία μου βαίνει καλώς. Ήταν απολύτως απαραίτητο για εμένα να φροντίσω την πνευματική, σωματική και ψυχική μου υγεία. Δηλώνω ότι το συγκρότημα θα παίξει τις υπόλοιπες συναυλίες που έχουν κανονιστεί για το 2020. Ανυπομονώ να επιστρέψω και να παίξω μπροστά στο υπέροχο κοινό της Νότιας Αμερικής τον Απρίλιο. Είμαι αισιόδοξος για τις ευχές που μου δίνονται και στο τι θα φέρει το μέλλον. Εκτιμώ τις προσευχές και την υποστήριξη από όλους από τότε που μπήκα σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης τον Σεπτέμβριο. Όπως μια πεταλούδα σε μια φλόγα, το να είσαι άνθρωπος σε μια τέτοια καριέρα έχει τις προκλήσεις του και είναι δύσκολο. Η κατανόησή σας με βοηθάει να θεραπευτώ. James».

Δείτε την ανάρτηση του