Λάνα Ντελ Ρέι: Χάνει τη φωνή της, ακύρωσε την περιοδεία της!

Η ασθένεια που έχει καταβάλει την Λάνα Ντελ Ρει δεν της επιτρέπει να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της σε Ολλανδία, Γερμανία και Αγγλία.

Λάνα Ντελ Ρέι: Χάνει τη φωνή της, ακύρωσε την περιοδεία της!

Η 34χρονη ποπ σταρ Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την περιοδεία της στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο εξαιτίας της απώλειας της φωνής της, όπως δήλωσε στο BBC.

Οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνουν.

«Συγγνώμη που το άφησα για την τελευταία στιγμή, αλλά αυτή η ασθένεια με έχει καταβάλει και έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου» είπε σε δήλωσή της. «Ο γιατρός με συμβούλεψε επί του παρόντος να μείνω εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Δεν μου αρέσει καθόλου που σας απογοητεύω, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη Λάνα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Η περιοδεία της ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο από το Άμστερνταμ και να ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Το «O2 Arena» του Λονδίνου, που θα φιλοξενούσε την συναυλία της Ντελ Ρέι την ερχόμενη Τρίτη τουίταρε: «ΑΚΥΡΩΣΗ: Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία της στην ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ασθένειας. Συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνούν με το αρχικό σημείο αγοράς των εισιτηρίων τους για ερωτήσεις επιστροφής χρημάτων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ