Eurovision 2020: Η αδελφή της Στεφανίας Λυμπερακάκη είχε παίξει στην Εθνική Ελλάδας!

Η μεγάλη αδελφή της φετινής εκπροσώπου μας στη Eurovision, Λαμπρινίτσα έπαιζε ποδόσφαιρο και είχε φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας!

Eurovision 2020: Η αδελφή της Στεφανίας Λυμπερακάκη είχε παίξει στην Εθνική Ελλάδας!

Η 17χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη θα είναι ως γνωστόν η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη φετινή Eurovision. Λίγοι όμως ξέρουν ότι η μεγαλύτερη αδελφή της, Λαμπρινίτσα έπαιζε ποδόσφαιρο και μάλιστα ήταν στέλεχος της Εθνικής ομάδας!

Η 26χρονη τώρα Λαμπρινίτσα γεννήθηκε κι αυτή στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από Έλληνες μετανάστες δεύτερης γενιάς, οι οποίοι έχουν καταγωγή από το Σοφικό και το Θούριο του Έβρου.

Σε ηλικία επτά ετών, κατόπιν επιλογής, η Λαμπρινίτσα εντάχθηκε σε ομάδα αγοριών. Η σταθερά ανοδική της πορεία την οδήγησε στα 13 της στα κλιμάκια της Εθνικής Ολλανδίας, ενώ αγωνίστηκε και στην Κ15. Στα 16 της εντάχθηκε σε αμιγώς γυναικεία ομάδα.

Στη συνέχεια φόρεσε τα χρώματα της Εθνικής Νεανίδων της χώρας μας, όπου πήρε μέρος σε δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Κ19 μετρώντας δέκα συμμετοχές και ένα γκολ.

Λίγο καιρό μετά, έμελλε να πετύχει το όνειρό της και να φορέσει τα χρώματα και της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών, ενώ το 2014 ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο στην πατρίδα των προγόνων της, αλλά ελλείψει ανταγωνιστικής ομάδας τότε στον Έβρο, αποφάσισε να πάει στον Βόλο.

Αγωνιζόταν ως αμυντικός.