Η Jil Aigrot ζωντανεύει την Edith Piaf στην Αθήνα

Δύο βραδιές με τα ερωτικά τραγούδια της πιο σημαντικής Γαλλίδας τραγουδίστριας, της Edith Piaf από τη φωνή της Jil Aigrot που έγινε διάσημη μέσα από την ταινία, La Vie En Rose/La Môme.

Η Jil Aigrot ζωντανεύει την Edith Piaf στην Αθήνα

Η έντονη ζωή της Edith Piaf ζωντανεύει μπροστά στα μάτια των θεατών με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Ένα ταξίδι στους δρόμους του Παρισιού που πέρασε την εφηβική ηλικία της τραγουδώντας ως Edith Gassion, μέχρι το απόγειο της καριέρας της. Κομβικό σημείο αποτέλεσε η τυχαία συνάντησή της με τον διευθυντή του διάσημου καμπαρέ “Le Gerny”, Louis Leplée, ο οποίος μόλις την άκουσε υπέγραψε συμβόλαιο μαζί της και της χάρισε το ψευδώνυμο που θα την ακολουθούσε για πάντα: Môme Piaf (Μικρό Σπουργίτι).

Η Jil Aigrot, η “φωνή” της Edith Piaf, τραγουδά αξέχαστα τραγούδια όπως το “La vie en rose”, “Non, je ne regrette rien”, “L’hymne à l’amour”, “La Foule”. Όσοι την έχουν δει στη σκηνή λένε πως κάθε παράστασή της αποτελεί μια συναυλιακή αλλά και συναισθηματική εμπειρία

Η Jil Aigrot

ανακαλύφθηκε από τον Ginou Richer, στενό φίλο της Edith Piaf, κι επιλέχθηκε να είναι η τραγουδίστρια της Piaf στην ταινία La MOME του Olivier Dahan. Μετά το θρίαμβο της ταινίας, η Aigrot κατέκτησε τη Γαλλία και την Ευρώπη με τις συναυλίες της ερμηνεύοντας τραγούδια της Piaf.

Ημερομηνία: 21 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα: 22.00

Εισιτήρια: Α’ Ζώνη 47€, Β’ Ζώνη 37€, Γ’ Ζώνη 27€, Βar 17€

Στο Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι)

Πηγή: kalogrezart.gr