Παύλος Σιδηρόπουλος: 29 χρόνια χωρίς τον «πρίγκιπα»-vids

Λίγα λόγια για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, έναν άνθρωπο ευαίσθητο που μέσα από τους στίχους του ήθελε να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο. Πέθανε πριν από  29 χρόνια και άφησε παρακαταθήκη το άλμπουμ "Μπάμπης ο Φλού" με το συγκρότημα "Σπυριδούλα"

Παύλος Σιδηρόπουλος: 29 χρόνια χωρίς τον «πρίγκιπα»-vids

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος δεν ήταν ένας συνηθισμένος καλλιτέχνης. Δεν ήταν ένας ακόμα ποιητής, τραγουδοποιός. Δεν ανήκε ποτέ του στο σταρ σύστεμ κι ας ήταν το μεγαλύτερο αστέρι που έπεσε στον «ουρανό» της ελληνικής ροκ.

Ο Παύλος ήταν ο άνθρωπος που τραγούδησε για το παιδί.

Κι όποιος βάζει στη ζωή του προτεραιότητα το παιδί, αξίζει το σεβασμό και την αγάπη όλων μας.

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είχε πάθη. Από αυτά που σε καταστρέφουν. Και τελικά τα άφησε να τον σκοτώσουν. Στις 6 Δεκεμβρίου του 1990 σταμάτησε να μας δίνει ρυθμό η ανάσα του. Ήταν η στιγμή που το πάθος του για την ηρωίνη υπερίσχυσε της αγάπης του για τη ζωή.

Ένας άνθρωπος που επέλεξε να ζήσει τη ζωή του με ένταση, τραγούδησε τις αδυναμίες του, έδωσε και δίνει δύναμη μέσα από τους στίχους του σε εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του.

Πέρασαν κιόλας 30 χρόνια από τότε. Ο Παύλος δεν τριγυρνά εδώ μαζί μας. Είναι όμως ακόμα μέσα σε κάθε σπίτι, ζει από τις φωνές μας όταν τραγουδάμε τους στίχους του.

Ο Παύλος ήταν και θα παραμείνει πάντα ένα παιδί. Και τα παιδιά είναι η ελπίδα του πλανήτη μας...