Αγγελάκας, Παυλίδης, Active Member και Μπαλάφας στο Urban Athens Fest

Καλοκαιρινή συναυλία στα πλαίσια του «URBAN ATHENS FESTIVAL: The Greek Underground Revolution», στις 3 Ιουλίου στο Piraeus 117 Academy.

Αγγελάκας, Παυλίδης, Active Member και Μπαλάφας στο Urban Athens Fest

«Κάτω από τα τσιμέντα υπάρχει ο ήχος της πόλης» είναι το σύνθημα του φετινού «Urban Athens Fetsival» που θα ξεκινήσει αύριο, 3 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο, 6 Ιουλίου.

Εναρκτήριο act οι: Γιάννης Αγγελάκας & 100°C, Παύλος Παυλίδης & B-Movies, Active Member, Λεωνίδας Μπαλάφας και περισσότερα acts T.B.A.

Ο Γιάννης Αγγελάκας δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος, όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C θα είναι εκεί για να μετατρέψουν τη βραδιά σε μια ηχητική έκρηξη γεμάτη συναισθηματική ένταση, αμεσότητα, νεύρο και ρυθμό.

Ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Μovies θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο, δυναμικό συναυλιακό πρόγραμμα αποδεικνύοντας πως ποτέ δε σταματούν να πειραματίζονται και να μας δίνουν κάτι το διαφορετικό στις εμφανίσεις τους.

Οι Active Member βρίσκονται στην ενεργό δράση 27 χρόνια. Είτε με την δύναμη του ονόματός τους, ως ενεργά μέλη, είτε με διάφορα μουσικά και άλλα project, o B.D.Foxmoor – ιθύνων νους – και η Sadahzinia έχουν βρει έναν δικό τους τρόπο να ερμηνεύουν το γίγνεσθαι, το πως μεταβάλλονται τα πράγματα και οι καταστάσεις σε ένα κόσμο παλλόμενο ή και βουβό. Δεκάδες album, περισσότερα από 1500 τραγούδια, ζωή μετρημένη με ρίμες και λέξεις...

Ο Λεωνίδας Μπαλάφας έρχεται και φέρνει τον μαΐστρο στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ! Ξεκίνησε το 2003 παίζοντας σε μπουάτ του κέντρου των Αθηνών, φτάνοντας στο σήμερα με sold out συναυλίες. Επτά δισκογραφικές δουλειές και αμέτρητες εμφανίσεις μετά, το πειραματικό και αυτοσχεδιαστικό στοιχείο είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει έντονα. Η βραδιά που μας επιφυλάσσει θα είναι σίγουρα μια που θα θυμόμαστε για καιρό!

URBAN ATHENS FESTIVAL: «Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack,
το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!»

Περισσότερα:

Πέμπτη 4/7: Τζαμαλ, Social Waste & more

Παρασκευή 5/7: Βέβηλος, Naxatras & more

Σάββατο 6/7: Septic Flesh, Nightstalker & more

Εισιτήρια:

Προπώληση: Hunter Agency, Πανεπιστημίου 42: 15€

Online: hunteragency.gr & Viva.gr: 16,50€