«Η πρώτη συναυλία»: Νίκος Πορτοκάλογλου και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο πάρκο Γουδή

Η συνέχεια της επιτυχημένης παράστασης «Τι έχει μείνει από τη φωτιά;»

«Η πρώτη συναυλία»: Νίκος Πορτοκάλογλου και Λαυρέντης Μαχαιρίτσας στο πάρκο Γουδή

Τον Απρίλιο ολοκληρώθηκαν οι χειμερινές παραστάσεις του Νίκου Πορτοκάλογλου και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» με μεγάλη επιτυχία.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα νοσταλγίας ανανεώνουν το ραντεβού τους για την καλοκαιρινή τους περιοδεία που αναμένεται να στεφθεί με την ίδια επιτυχία. Η πρώτη και κύρια στάση της περιοδείας τους είναι η Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί στις 4/7/2019 στο πάρκο Γουδή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον Λαυρέντη και τον Νίκο:

«Στο κοινό, που η προσέλευση του ξεπέρασε τα 15.000 άτομα, στους «Αγαπημένους Επισκέπτες» (με την σειρά που εμφανίστηκαν ανά εβδομάδα παραστάσεων) Αφροδίτη Μάνου, Θανάση Γκαϊφύλλια, Βαγγέλη Γερμανό, Διονύση Τσακνή, Νίκο Ζιώγαλα, Φίλιππο Πλιάτσικα, Μάρκο Κούμαρη, Βασίλη Καζούλη, ΜΠΛΕ , Κίτρινα Ποδήλατα, Δήμητρα Παπίου και Γιάννη Κότσιρα που συνταξίδεψαν μουσικά μαζί τους, σε όλους τους συντελεστές και συνεργάτες (εντός και εκτός σκηνής) οι οποίοι συνέβαλαν σημαντικά στην πραγματοποίηση και την αίσια έκβαση όλων των μουσικών παραστάσεων και τέλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για την φιλοξενία».