Οι James σιγοντάρουν τον Iggy στο Release Athens!

Οι James θα δώσουν το «παρών» στο Release Athens 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Πλατεία Νερού, παίζοντας μουσική πριν βγει στη σκηνή ο θρυλικός Iggy Pop. 

Οι James σιγοντάρουν τον Iggy στο Release Athens!

Οι James, ένα από τα αγαπημένα γκρουπ του ελληνικού κοινού, επιστρέφει για να αποδείξει πως αυτή η σχέση παραμένει μοναδική! Το συγκρότημα από το Manchester εμφανίζεται το Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού, στο Release Athens 2019 και σε μια βραδιά μαζί με τον θρύλο Iggy Pop!

Έχοντας βγάλει το περασμένο καλοκαίρι το Living in Extraordinary Times, ένα από τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - άλμπουμ της καριέρας τους, οι James έρχονται για ένα ακόμα live, από αυτά που ξέρουμε πως είναι ανεπανάληπτα!

Οι James, μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής πορείας, εξακολουθούν να αποτελούν εγγύηση, πράγμα που εμπλουτίζει της ποιότητες αυτής της βραδιάς του Release Athens 2019, που διαθέτει ως βαρύ όνομα τον Iggy Pop.

iH προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς € 42. Διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων € 100.
Διάθεση: Τηλεφωνικά στο 11876 | Online: www.viva.gr / www.releaseathens.gr | Φυσικά σημεία: στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, στον πολυχώρο Yoleni's (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00), στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

ΠΗΓΗ: ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ