Eurovision 2024: Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για το «ZARI»! (vid)

Ξεχωριστή θα είναι η σκηνική παρουσία της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision

Eurovision 2024: Το εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού για το «ZARI»! (vid)

Με την ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2024 να τυγχάνει θερμότατης υποδοχής από το εγχώριο και μη κοινό της Eurovision, το ενδιαφέρον για το “Ζάρι” βρίσκεται στα ύψη.

Μπορεί το “Ζάρι” να έχει χαράξει ήδη μια αξιοσημείωτη πορεία σε ό,τι αφορά τα streams, τις προβολές στο YouTube αλλά και στους πίνακες των στοιχημάτων, είναι αποδεδειγμένο, ωστόσο, ότι η επιτυχία κρίνεται πάντοτε επί σκηνής.

Ελάχιστες πληροφορίες μάς είναι γνωστές για τη σκηνική προσέγγιση που θα ακολουθήσει η ελληνική αποστολή τον Μάιο και κατά πόσο θα μπορέσει να αποδοθεί καταλλήλως η ιδιαιτερότητα της συμμετοχής της χώρας μας τηλεοπτικά.

Το “εύρημα” του Φωκά Ευαγγελινού

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής “Γεια σου” του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024, Φωκάς Ευαγγελινός, έχει ένα “εύρημα” το οποίο θα κάνει το “Ζάρι” να ξεχωρίσει.

Έτσι, λοιπόν, και για πρώτη φορά στον διαγωνισμό, η εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision θα γίνει με μονοπλάνο. Αυτό σημαίνει ότι η Μαρίνα Σάττι “θα πρωταγωνιστεί” στην εμφάνισή της και όλα τα στοιχεία της παρουσίασης, θα μπαίνουν μέσα σε αυτό το πλάνο. Επομένως, δεν θα υπάρχουν εναλλαγές στις κάμερες και τα πλάνα ως είθισται.

O Mads Enggaard στην επιμέλεια της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής

Η ως άνω αποκλειστική είδηση έρχεται να προστεθεί στις αποκλειστικές πληροφορίες του EurovisionFun.com, σύμφωνα με τις οποίες ο Mads Enggaard αναμένεται να είναι ο σκηνοθέτης της τηλεοπτικής κάλυψης της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2024.

Ο Mads Enggaard έρχεται με την πολυετή εμπειρία του να ενισχύσει την εμφάνιση της Σάττι και αποτελεί ακόμα ένα όπλο στη φαρέτρα της φετινής ελληνικής αποστολής.

Φυσικά, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ τη χορογραφία που θα δούμε επί σκηνής έχει επιμεληθεί ο Mecnun Giasar (Majnoon). To art direction έχουν αναλάβει, επίσης, οι NMR.

Η πορεία του “Ζάρι”

Όλη αυτή η θετική απήχηση, όχι μόνο εντός Ελλάδος, δε θα μπορούσε να μην αποτυπωθεί και στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Η δυναμική της ελληνικής συμμετοχής που έχει γίνει viral στα social media έχει οδηγήσει σε ένα ράλι ανόδου με τις αποδόσεις μας να μειώνονται συνεχώς και το “Ζάρι” να βρίσκεται στην έβδομη θέση των στοιχημάτων για τη νίκη στην Eurovision 2024.

Η Ελλάδα με τη Μαρίνα Σάττι και το “Ζάρι” θα διαγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό της 9ης Μαΐου και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό.