Eurovision 2024: Ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα το «ZARI»! (pic, vid)

Άνοδος στα στοιχήματα για το «ZARI», με το βίντεο κλιπ να έχει ξεπεράσει αθροιστικά τις 4,5 εκατομμύρια προβολές!

Eurovision 2024: Ανέβηκε στην πρώτη δεκάδα το «ZARI»! (pic, vid)

Αν μια χώρα θα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένη από το πλασάρισμα της συμμετοχής της στα προγνωστικά των τελευταίων ημερών, αυτή δεν είναι άλλη από την Ελλάδα.

Η ελληνική συμμετοχή κυκλοφόρησε πριν από ακριβώς μια εβδομάδα και μέσα σε λίγες μέρες έχει κατορθώσει, όχι μόνο να γίνει talk of the town εντός των ελληνικών τειχών, αλλά και σημείο αναφοράς του φετινού διαγωνισμού για τους ξένους φίλους του διαγωνισμού.

Η Μαρίνα Σάττι έριξε το “ZARI” της, μία σύνθεση της ίδιας, αλλά και των OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, με στίχους που υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister και πραγματικά έφερε εξάρες. Το βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel έχει ξεπεράσει αθροιστικά τις 4,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ οι επιδόσεις του “ZARI” στις μουσικές πλατφόρμες είναι εξαιρετικές καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία τραγούδια σε ακρόαση σε πάρα πολλές χώρες καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Αντίστοιχα, ιδιαίτερα θερμή είναι και η υποδοχή από τους φανς που αντιδρούν μέσα από δικά τους βίντεο στην ελληνική συμμετοχή, σχολιάζοντας πόσο πολύ τους αρέσει η ελληνική συμμετοχή, αλλά και πολλοί είναι αυτοί που το έχουν σε υψηλές θέσεις στις λίστες με τις αγαπημένες τους συμμετοχές. Μάλιστα, στην ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή “My Eurovision Scoreboard” το “ZARI” βρίσκεται στην 6η θέση, όντας μία ανάσα από το πέμπτο Βέλγιο.

Όλα τα ανωτέρω, όπως ήταν επόμενο, αντανακλούν στην θέση της Ελλάδας στα προγνωστικά. Από χθες, Τετάρτη 13/03, η Ελλάδα έχει ανέβει στην γενική κατάταξη των χωρών για νίκη στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με το “ZARI” να φιγουράρει πλέον στην 10η θέση με συνεχώς ανοδικές τάσεις. Από την 14η θέση που το είχαμε αφήσει την τελευταία φορά (αμέσως μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού), πρώτα στα ανταλλακτήρια και μετά στις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες, η Ελλάδα βλέπει τις αποδόσεις της για νίκη στον διαγωνισμό να μειώνονται με ολοένα και περισσότερο κόσμο να ποντάρει τα λεφτά του στο κλασικό πλέον “Athens 2025“.

Ακόμα, βέβαια, είναι αρκετά νωρίς και ο όποιος ενθουσιασμός θα πρέπει να είναι συγκρατημένος καθώς τα ποσά που ποντάρονται στο σύνολο δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα, σίγουρα όμως τα πρώτα μηνύματα από τη συμμετοχή μας είναι άκρως ενθαρρυντικά. Υπομονή, λοιπόν, γιατί φέτος τα πάντα αναφορικά με τις μεταβολές στις στοιχηματικές αποδόσεις κινούνται αργά. Και ο νοών νοείτω…

Πηγή: ogaegreece.com