Eurovision 2024 - Κύπρος: Με το «Liar» η Silia Kapsis στη Σουηδία (pic)

Με το «Liar» η Κύπρος στη φετινή Eurovision

Eurovision 2024 - Κύπρος: Με το «Liar» η Silia Kapsis στη Σουηδία (pic)

Το ΡΙΚ ανακοίνωσε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο η Silia Kapsis θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2024. Το τραγούδι με τίτλο Liar, υπογράφουν στην σύνθεση ο Δημήτρης Κοντόπουλος και στίχους η Elke Tiel, γνωστή δημιουργός από την Ολλανδία.

Η παραγωγή του τραγουδιού ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες σε γνωστό studio του εξωτερικού. Η δημιουργική ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένη για το τελικό αποτέλεσμα, ενώ η εξαιρετική ανταπόκριση που έχει λάβει το τραγούδι από όλους τους εμπλεκόμενους έχει γεμίσει με ενθουσιασμό την κυπριακή αποστολή.

Το Liar είναι ένα πολύ σύγχρονο ποπ dance τραγούδι, που η ενορχήστρωση και παραγωγή του ταιριάζει απόλυτα στην εκρηκτική σκηνική παρουσία της Silias Kapsis.

Η Silia Kapsis τις επόμενες ημέρες αναχωρεί για το Λος Άντζελες, προκειμένου να συναντήσει τους Kelly Sweeney και Guy Groove, τους χορογράφους που έχουν αναλάβει φέτος την επιμέλεια της χορογραφίας που θα δούμε τον Μάιο επί σκηνής. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Κύπρο για το γύρισμα του video clip.

Μετά και το τέλος των γυρισμάτων του video clip θα έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, όπου θα κάνει αντίστοιχες εμφανίσεις στα ΜΜΕ της χώρας μας. Το τραγούδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου, φυσικά μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ. Η Silia θα παραμείνει στην Αθήνα μέχρι και τον Μάιο, πραγματοποιώντας και τις τελικές της πρόβες για το διαγωνισμό.

Η κυπριακή αποστολή συνεχίζει με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, τις προετοιμασίες της για την Eurovision 2024, κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους, ελπίζοντας όμως πως θα καταφέρει να εντυπωσιάσει και να βρεθεί ακόμα ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, από την 12η, πολύ καλή φετινή επίδοση του Andrew Lambrou.