Η περιοδεία "On the Run II" απέφερε στους Beyonce και Jay-Z 250 εκατ. δολάρια

Αστρονομικά ποσά λαμβάνουν οι Beyonce και ο Jay-Z κατά την διάρκεια της περιοδείας τους. 

Η περιοδεία "On the Run II" απέφερε στους Beyonce και Jay-Z 250 εκατ. δολάρια

Εντυπωσιακά είναι τα κέρδη για τους Beyonce και Jay-Z από την περιοδεία τους "On the Run II".

Μέχρι στιγμής η επική περιοδεία τους απέφερε περίπου 254.050.706 δολάρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Pollstar που δημοσιεύει το Variety.

Η 48ήμερη περιοδεία που ξεκίνησε από το Κάρντιφ της Ουαλίας στις 6 Ιουνίου, συνέχισε στην Ευρώπη με 18 συναυλίες προτού διασχίσει τον Ατλαντικό για άλλες 30 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και στο Σιατλ στο στάδιο CenturyLink στις 4 Οκτωβρίου.

Στις συναυλίες πουλήθηκαν 2.169.050 εισιτήρια με τιμή κατά μέσο όρο 55,617 δολάρια. Τα μεικτά κέρδη κάθε συναυλίας ήταν 6.514.120,69 δολάρια.

Οι πιο εμπορικές συναυλίες ήταν οι δύο στο στάδιο Mercedes-Benz της Ατλάντα με τα κέρδη του ζευγαριού να φθάνουν τα 14,1 εκατομμύρια δολάρια.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της περιοδείας, η Beyonce και ο Jay-Z κυκλοφόρησαν το πρώτο κοινό άλμπουμ τους, "Everything Is Love."

Και ο γάμος του ζευγαριού - που καταγράφεται σε πολύ προσωπικό τόνο στα τρία άλμπουμ τους, το "Lemonade" της Beyonce, στο "4:44" του Jay-Z και στο "Everything Is Love"- ήταν αναμφισβήτητα στο επίκεντρο των εμφανίσεών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ