Τι θα γίνει με τις συναυλίες των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Πάνω από 70.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί, αλλά μοιάζει μετέωρο πού και αν θα γίνουν οι συναυλίες.

Τι θα γίνει με τις συναυλίες  των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Οι Coldplay είχε προγραμματιστεί να βρεθούν για δύο συναυλίες, στις 8 και 9 Ιουνίου 2024, στην Αθήνα. Μετά την απόφαση για κλείσιμο του Ολυμπιακού Σταδίου, λόγω προβλημάτων στη στέγη «Καλατράβα», η διοργανώτρια εταιρία High Priority Promotions εξέδωσε μια πρώτη ανακοίνωση για τις εμφανίσεις της βρετανικής μπάντας, ζητώντας την υπομονή και κατανόηση του κοινού μέχρι να αποσαφηνιστούν τεχνικά ζητήματα αλλά θέματα χρονοδιαγράμματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σύμβαση μίσθωσης με την διαχειρίστρια εταιρία του ΟΑΚΑ είναι μέχρι αυτήν την ώρα ενεργή, και αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για τους χρόνους εκτέλεσης των εργασιών ώστε να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Η ανακοίνωση της εταιρίας

«Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων. Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ. Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος. Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!».