Eurovision 2023: Επικός Τσιμίκας σε Βερνίκο: «Φέτος θα δω Eurovision γιατί θα είσαι εσύ» (vid, pic)

Ο Βίκτωρ Βερνίκος είχε τη χαρά να συναντηθεί με τον Έλληνα άσο της Λίβερπουλ, Κώστα Τσιμίκα

Eurovision 2023: Επικός Τσιμίκας σε Βερνίκο: «Φέτος θα δω Eurovision γιατί θα είσαι εσύ» (vid, pic)

Με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και διεθνή άσο της Λίβερπουλ Κώστα Τσιμίκα συναντήθηκε ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision, Βίκτωρ Βερνίκος.

Ο «Greek scouser», όπως είναι το προσωνύμιο του Κώστα Τσιμίκα, απέδειξε άλλη μία φορά, πόσο αγαπά την Ελλάδα και ότι στηρίζει τις εθνικές προσπάθειες, όχι μόνο εντός αλλά και εκτός γηπέδων, δεχόμενος με μεγάλη χαρά να συναντήσει τον Βίκτωρα, να μοιραστεί μαζί του σκέψεις και να του δώσει συμβουλές επιτυχίας.

Το βίντεο από τη συνάντηση του Κώστα Τσιμίκα με τον Βίκτωρα Βερνίκο, προβλήθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Μαΐου 2023, στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις».

Πριν ζητήσει τις συμβουλές του, ο Βίκτωρ προσέφερε στον Κώστα Τσιμίκα ένα δώρο με οικολογικό αποτύπωμα, εξηγώντας ότι πρόκειται για έναν σπόρο από τον οποίο βγαίνει ένα κυπαρίσσι.

Ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ, αφού ευχαρίστησε τον Βίκτωρα, μοιράστηκε μαζί του σκέψεις και ευχές, προτρέποντάς τον να κυνηγήσει τα όνειρά του.

«Να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, να είσαι χαρούμενος» του είπε. «Να είσαι ο εαυτός σου, να κάνεις αυτό με το οποίο ασχολείσαι όσο καλύτερα μπορείς, να μην τα παρατάς ποτέ, να αγωνίζεσαι γι’ αυτό που αγαπάς, να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα και συνεχώς να εξελίσσεσαι» πρόσθεσε.

«Η Eurovision είναι μεγάλο σκαλοπάτι, τώρα είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις, να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται» είπε, επίσης, ο Κώστας Τσιμίκας στον Βίκτωρα Βερνίκο. Αποκάλυψε μάλιστα ότι φέτος θα παρακολουθήσει την Eurovision. «Φέτος θα τη δω γιατί είσαι κι εσύ και θα είμαι υποστηρικτής» του είπε, πριν ανταλλάξουν μερικές μπαλιές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνάντηση με τον Τσιμίκα, ο Βίκτωρ γνώρισε και συνομίλησε και με τον παλιό τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Κρις Κερκλαντ, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στον νεαρό καλλιτέχνη.

Πριν την προβολή του βίντεο, ο Βίκτωρ μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» και στους παρουσιαστές Χριστίνα Βίδου και Κώστα Παπαχλιμίντζο, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το Λίβερπουλ.

«Χτες ήμασταν στο Τιρκουάζ Χαλί» είπε ο Βίκτωρ περιγράφοντας την εμπειρία της διοργάνωσης, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην υποστήριξη που έχει από την ελληνική ομάδα. «Έχουμε μία καλή ομάδα, με κάνουν να νιώθω πολλή αυτοπεποίθηση» τόνισε.

Όσο για τη συνάντηση με τον Κώτσα Τσιμίκα, εξήγησε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του Έλληνα ποδοσφαιριστή και ότι από τη στιγμή που πήγε στη Λίβερπουλ, έγινε και ο ίδιος υποστηρικτής της βρετανικής ομάδας.