Eurovision 2023: Η Loreen επιστρέφει με τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί! (vid)

Η Loreen ετοιμάζεται να επιστρέψει με τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί της φετινής Eurovision

Eurovision 2023: Η Loreen επιστρέφει με τη Σουηδία και είναι το απόλυτο φαβορί! (vid)

Η Loreen επικράτησε στον τέταρτο προημιτελικό γύρο του Melodifestivalen 2023 και πλέον αποτελεί το απόλυτο φαβορί του σουηδικού εθνικού τελικού. Η νικήτρια της Eurovision 2012 επέστρεψε δυναμικά στο Melodifestivalen και διεκδικεί με μεγάλες αξιώσεις την εκπροσώπηση της Σουηδίας στον 67ο Διαγωνισμό της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Η ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνισή της το περασμένο Σάββατο έχει συγκεντρώσει μέσα σε λίγες ώρες περισσότερες από 960.000 προβολές στο YouTube. Όπως ήταν λογικό η live εμφάνιση του “Tattoo” βρέθηκε στο #1 στις τάσεις της δημοφιλούς πλατφόρμας στη Σουηδία.

Φυσικά και οι προβολές αυτές δεν θα μπορούσαν να προέρχονται αποκλειστικά από την Σουηδία. Το “Tattoo” βρίσκεται επίσης στις YouTube τάσεις της Εσθονίας (#2), Φινλανδίας (#6), Λιθουανίας (#8), Νορβηγίας (#10) αλλά και Κροατίας (#11). Δεν λείπουν και μεγαλύτερες χώρες όπως η Γερμανία (#13), η Βρετανία (#13) και η Γαλλία (#47) ενώ πλέον βρίσκεται και στις τάσεις του ελληνικού YouTube στη θέση #46!

Η Loreen θα διαγωνισθεί στον μεγάλο τελικό του φετινού Melodifestivalen με τον αέρα του απόλυτου φαβορί το Σάββατο 11 Μαρτίου. Η ίδια και η εντυπωσιακή εμφάνισή της έχει φέρει την Σουηδία στη πρώτη θέση των στοιχηματικών γραφείων για νίκη της χώρας στην Eurovision 2023 και με απόσταση ασφαλείας από την δεύτερη Ουκρανία.

Πηγή: eurovisionfun.com