John Talabot: Στην Αθήνα ένα από τα σπουδαία ονόματα της τέκνο σκηνής

Έρχεται στην Αθήνα την Κυριακή ένα από τα πολύ σπουδαία ονόματα της τέκνο σκηνής, ο John Talabot 

John Talabot: Στην Αθήνα ένα από τα σπουδαία ονόματα της τέκνο σκηνής

Ο John Talabot, ένας από τους πιο περιζήτητους DJ’s και παραγωγούς στον κόσμο, έρχεται για να ξεσηκώσει την Αθήνα.

Μαζί του ο Νορβηγός DJ Sotofett, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία σπάνια εμφάνιση. Οpening act η Ελληνίδα μουσική παραγωγός Giganta.

Ο John Talabot για όσους δεν τον ξέρουν κατέχει μία μοναδική θέση στο σημερινό ηλεκτρονικό τοπίο. Μια θέση που έχει χαράξει ο ίδιος μένοντας πιστός σε ένα καλλιτεχνικό όραμα που είναι ευρύ στο πεδίο εφαρμογής του και συγκεκριμένο στις πεποιθήσεις του. Η ανοιχτόμυαλη προσέγγισή του στη δημιουργία, τη συλλογή και την παραγωγή μουσικής του επιτρέπει να είναι εξίσου άνετος στην κεντρική σκηνή ενός μεγάλου καλοκαιρινού φεστιβάλ όσο και σε ένα μικρό club. Η ακούραστη αναζήτησή του στο χώρο της μουσικής, τον καθιστούν από εκείνους τους σπάνιους DJs που μπορούν αβίαστα να αντιπαραβάλλουν την αποτελεσματικότητα, το ρίσκο και την αποκάλυψη.

Τα ολονύχτια set σε αξιοσημείωτους χώρους και φεστιβάλ όπως, Sónar, Pickle Factory, Moog, Primavera Sound και Kelvingrove Art Gallery & Museum, είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Με πολλούς τρόπους, η δουλειά του με την Hivern Discs αποτελεί την επιτομή της αντίληψής του για τη μουσική: αυστηρή και αφοσιωμένη, αλλά συνεχώς δυναμική και ανοιχτή στο απροσδόκητο.

Ο DJ Sotofett είναι ένας από τους πιο απελευθερωτικούς καλλιτέχνες της club και leftfield μουσικής σκηνής της Νορβηγίας, κυκλοφορώντας μουσική με πολυάριθμα ψευδώνυμα, συνεργασίες και labels. Το label του Sex Tags Mania, φιλοξενεί techno και house μουσική, ενώ η πλατφόρμα Sex Tags Amfibia διοχετεύει εναλλακτικά πρότζεκτ στο πνεύμα της dub, της experimental, της jazz και της ψυχεδελικής μουσικής. Τα σετ του παρουσιάζονται, ως επί το πλείστον, είτε ως σύντομες techno/electro μίξεις είτε ως πολύ μεγάλα ταξίδια που διατρέχουν το εξαιρετικά ευρύ φάσμα της χορευτικής μουσικής.

EDEN PRESENTS, JOHN TALABOT+ DJ SOTOFETT/ ΩΔΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ/ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023/ 17.00