Οι Planet of Zeus στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Στις 22 Σεπτεμβρίου η σειρά συναυλιών Parklife του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τους Planet of Zeus.

Οι Planet of Zeus στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ τους, οι Planet of Zeus ετοιμάζονται για το πρώτο τους μεγάλο open-air live ως headliners στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ, προσκαλώντας το κοινό σε μια εκρηκτική βραδιά. Πρόκειται για ένα μονοήμερο φεστιβάλ το οποίο επιμελήθηκαν οι ίδιοι, στα πρότυπα του θρυλικού «All tomorrow’s parties», του οποίου το lineup διαμόρφωνε ο εκάστοτε headline καλλιτέχνης. Η βραδιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα ξεκινήσει στις 18.00 με τους Tuber, Whereswilder και Supersoul, τρία συγκροτήματα που οι ίδιοι οι Planet of Zeus συγκαταλέγουν στα καλύτερα παραδείγματα της πανευρωπαϊκά πλέον αναγνωρισμένης ελληνικής rock σκηνής.

Οι Planet of Zeus, δηλαδή οι Μπάμπης Παπανικολάου (φωνητικά/κιθάρα), Στέλιος Προβής (κιθάρα), Γιάννης Βράζος (μπάσο) και Σεραφείμ Γιαννακόπουλος (ντραμς),

είναι μαζί από το 2000 και από τότε παίζουν ζωντανά όπου μπορούν, από σπίτια μέχρι στάδια. Έχουν κάνει πέντε πανευρωπαϊκές περιοδείες και έχουν εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ, όπως το Bloodstock, αλλά και ως support group στην περιοδεία των Clutch το 2015. Οι ωμές, ειλικρινείς και συνεχώς εξελισσόμενες ζωντανές εμφανίσεις τους, τους έχουν εξασφαλίσει ένα πιστό σκληροπυρηνικό κοινό που ξεπερνά τα γεωγραφικά όρια της χώρας.

Ημερομηνία: 22|09|2018
18.00

Τοποθεσία:
Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα

Eισιτήρια:
Δωρεάν

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
SNFCC.org

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox