Θα συνεχίσουν οι Foo Fighters

Δεν θα σταματήσουν τη μουσική δράση τους οι Foo Fighters παρά την οδύνη τους για την απώλεια του ντράμερ τους Taylor Hawkins.

Θα συνεχίσουν οι Foo Fighters

Οι Foo Fighters θα συνεχίσουν τη μουσική διαδρομή τους παρά τη σημαντική απουσία του ντράμερ τους, του πολυβραβευμένου Taylor Hawkins, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2022. Τα μέλη της δημοφιλούς αμερικανικής ροκ μπάντας χαρακτήρισαν το 2022 ως τη δυσκολότερη χρονιά που έχουν περάσει ποτέ, δήλωσαν όμως, πως παρά την τεράστια απώλεια δεν θα σταματήσουν την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα.

«Το 2022 ήταν η πιο δύσκολη και τραγική χρονιά που γνώρισε η μπάντα μας. Χωρίς τον Taylor δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν και ξέρουμε ότι χωρίς εκείνον θα είμαστε πλέον μια διαφορετική μπάντα» εξομολογηθήκαν μέσα από μια πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή τους στο Instagram ανακοινώνοντας, παράλληλα στους θαυμαστές τους πως θα τους συναντήσουν σύντομα από κοντά.

«Οι Foo Fighters ιδρύθηκαν πριν από 27 χρόνια για να εκφράσουν την θεραπευτική δύναμη της μουσικής και την συνέχιση της ζωής. Και τα 27 αυτά χρόνια οι θαυμαστές μας έχτισαν μια παγκόσμια κοινότητα ένα αφοσιωμένο σύστημα υποστήριξης που μάς βοήθησε να ξεπεράσουμε μαζί τις πιο σκοτεινές στιγμές μας».