Eurovision 2023: Συμμετοχή-ρεκόρ για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού!

Συμμετοχή-ρεκόρ μέσα σε 24 ώρες για την “επιτροπή κοινού” της ΕΡΤ που θα επιλέξει το φετινό ελληνικό τραγούδι

Eurovision 2023: Συμμετοχή-ρεκόρ για την επιλογή του ελληνικού τραγουδιού!

Η υποβολή αίτησης συμμετοχής στην ηλεκτρονική κλήρωση για την Επιτροπή Κοινού που θα κληθεί να επιλέξει την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023 ολοκληρώνεται αύριο Σάββατο 10/12 στις 10 πμ. Στις 24 ώρες όμως λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας η συμμετοχή έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, κάτι που φυσικά σκορπά χαμόγελα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά αποδεικνύει και την διαχρονική και συνεπή αγάπη του κοινού στον διαγωνισμό της Eurovision.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η συμμετοχή έχει φθάσει σε δυσθεώρητους αριθμούς, τέτοια νούμερα που αφενός αποδεικνύουν την επιτυχία της διαδικασίας, την εμπιστοσύνη του κοινού στην ΕΡΤ, αλλά και την αξιοπιστία της επιτροπής κοινού, αφού έχουν κυριολεκτικά υποβληθεί χιλιάδες αιτήσεις. Επίσης οι αιτήσεις είναι ανάλογες με το ηλικιακό group, δηλαδή οι περισσότερες στο μικρότερο, ακολουθεί το δεύτερο, μετά το τρίτο και τελευταίο οι άνω των 45+.

Η ψηφιακή πλατφόρμα θα μείνει ανοιχτή μέχρι και αύριο Σάββατο 10/12 στις 10 πμ, οπότε όσοι τυχόν δεν έχετε υποβάλει ακόμα αίτηση συμμετοχής σπεύστε, ώστε να βοηθήσουμε την ΕΡΤ να επιλέξει το τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision 2023.

Πηγή: eurovisionfun.com