Θηβαίος και Καρράς σε μουσικό αφιέρωμα για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ο Χρήστος Θηβαίος και ο Δημήτρης Καρράς παρουσιάζουν ένα μουσικό αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, στο Ίλιον Plus.

 Θηβαίος και Καρράς σε μουσικό αφιέρωμα για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Ένα μουσικό αφιέρωμα στον εμβληματικό Παύλο Σιδηρόπουλο παρουσιάζουν ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος και ο τραγουδοποιός Δημήτρης Καρράς, που μελοποίησε, με την άδεια της αδερφής του Μελίνας, ακυκλοφόρητα ποιήματα του το 2019 (Εξακρίβωση) και το 2021 (για τον Παύλο η Κασέτα του Μελωδία 99,2).

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο πρωτοπόρος του ελληνικού στίχου στις ροκ φόρμες, υπήρξε μουσικός ήρωας των Γιάννη Αγγελάκα (Τρύπες), Παύλου Παυλίδη (Ξύλινα σπαθιά), Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, αλλά και όλων των περισσότερων συγκροτημάτων που ακολούθησαν. Συνεργάστηκε με τους Σπυριδούλα και τους Απροσάρμοστους αφήνοντας μοναδική πολιτιστική κληρονομιά με τα τραγούδια του: Φλου, Το 69, Στην Κ., Rock’n’roll στο κρεβάτι, Που να γυρίζεις, Καλή τύχη Μάγκες, Εν κατακλείδι κ.α. Ο ίδιος υπήρξε ερμηνευτής των διαχρονικών: “Να μ’ αγαπάς”, Κάποτε θα ‘ρθουν”, “Ηλεκτρικού Θησέα”.


Συντελεστές

Μουσική επιμέλεια/ηλεκτρική κιθάρα: Κώστας Πλατανιάς
Τύμπανα: Γιώργος Ράλλης
Μπάσο: Χρήστος Βογιατζής
Πλήκτρα: Χριστόφορος Μαστοράκης
Μηχανικός ήχου: Κώστας Κυριακίδης
Video: Ήρα Δράκου


Ταυτότητα Εκδήλωσης
Ημερομηνία: Από: 15/10/2022 Εως: 22/10/2022

Σάββατο, 22:00

Τοποθεσία: ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Eισιτήρια: 12€ | Το εισιτήριο καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας: 8€ (πρώτο ποτήρι μπύρα / κρασί) ή 10€ (πρώτο ποτό), (Δεύτερο ποτήρι μπύρα / κρασί: 6€ | δεύτερο ποτό: 8€)