Stjepan Hauser: Ο ξυπόλητος Τσελίστας

Το τσέλο είναι η προέκταση του χεριού του, το άγγιγμα των χορδών σε μαγεύει! Ποιος όμως είναι ο τσελίστας που ρίχνει το instagram;

 

Stjepan Hauser: Ο ξυπόλητος Τσελίστας

Είναι από τα πράγματα που πρέπει να μοιραζόμαστε, γιατί ευφραίνουν την ψυχή, αλλά και τα… μάτια μας. Ο Stjepan Hauser είναι Κροάτης τσελίστας και μέλος του γκρουπ 2Cellos, το οποίο είναι γνωστό για τις διασκευές του σε ροκ τραγούδια. Για να καταλάβεις το μέγεθος της δημοφιλίας του, ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο παίζει το “Thunderstruck” των AC/DC έχει περισσότερες από 18 εκατομμύρια προβολές μέχρι στιγμής.

Ο Hauser με το τσέλο του επισκέπτεται τα πιο μαγικά μέρη στον κόσμο και παίζει από κλασικά τραγούδια μέχρι ροκ διασκευές! Και σχεδόν πάντα ξυπόλητος! Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Οι καλλιτέχνες πρέπει να είναι showmen και να παρουσιάζονται με τον τρόπο που περιμένει ο κόσμος. Αλλά στην πραγματικότητα αισθάνομαι πιο άνετα στη σκηνή παρά έξω από τη σκηνή. Ό,τι κάνω, έρχεται φυσικά. Δεν νιώθω τόσο σίγουρος σε κανονικές καταστάσεις ζωής. Θέλω να κάνω το απροσδόκητο!»

πηγή:notebook