Stranger Things 4: Στην κορυφή των βρετανικών charts οι Metallica με το «Master of Puppets»! (vid)

Το θρυλικό «Master of Puppets» των Metallica βρίσκεται στην πρώτη θέση των βρετανικών charts, ενώ εμφανίστηκε ξανά και στον πίνακα Billboard των ΗΠΑ, χάρη στο Stranger Things 4!

Stranger Things 4: Στην κορυφή των βρετανικών charts οι Metallica με το «Master of Puppets»! (vid)

Μετά το «Running Up That Hill» της Κέιτ Μπους, η σειρά «Stranger Things» βοήθησε ένα ακόμα τραγούδι να κατακτήσει ξανά την κορυφή των charts.

Η σειρά του Netflix κατάφερε μετά από χρόνια, να επαναφέρει τη μεγάλη επιτυχία της δημοφιλούς τραγουδίστριας, κάνοντάς τη viral ακόμα και στο TikTok.

Μετά από το τραγούδι αυτό, την ίδια πορεία ακολουθεί και το θρυλικό «Master of Puppets» των Metallica. Το εν λόγω κομμάτι ακούγεται στη διασημότερη σκηνή της σειράς, αυτή του πρωταγωνιστή, Έντι Μάνσον, τον οποίο υποδύεται ο Τζόζεφ Κουίν.

Μετά από 40 χρόνια, το διάσημο κομμάτι από το ομώνυμο άλμπουμ του συγκροτήματος, που κυκλοφόρησε το 1986, βρέθηκε ξανά στην πρώτη θέση των βρετανικών μουσικών τσαρτς.

Ακόμα και στo Spotify, το κομμάτι ξεπέρασε τα 17 εκατ. streams από την ημέρα που προβλήθηκε το ένατο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν της σειράς. Εκτός από τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στα βρετανικά τσαρτς, το «Master of Puppets» εμφανίστηκε για πρώτη φορά από το 1986 και στον πίνακα Billboard των ΗΠΑ.

Με τη σειρά τους, οι Metallica δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram ένα βίντεο «αφιερωμένο» στον Έντι Μάνσον, στο οποίο παίζουν το τραγούδι, ευχαριστώντας έτσι κατά κάποιον τρόπο τους συντελεστές της σειράς που έφερε ξανά στην επιφάνεια την επιτυχία τους.

protothema.gr