Στις 3 Αυγούστου ο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Η αναβληθείσα συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου στον ίδιο χώρο. 

Στις 3 Αυγούστου ο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο

Σε νέα ημερομηνία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο Ηρώδειο όσοι βρέθηκαν στη συναυλία της 9ης Ιουλίου η οποία αναβλήθηκε λόγω βροχής. Η δεύτερη μουσική παράσταση του γνωστού τραγουδοποιού με τίτλο «40 χρόνια - Εφ’ όλης της ύλης» θα πραγματοποιηθεί στις 3 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στο πλαίσιο της οποίας γίνεται η συναυλία, τα εισιτήρια τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί ισχύουν κανονικά και για την νέα ημερομηνία. Σε περίπτωση αδυναμίας να παρευρεθούν στη νέα ημερομηνία, οι κάτοχοι καλούνται να ενημερώσουν το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων με έναν από τους παρακάτω τρόπους μέχρι και τη Δευτέρα 25/7/2022 προκειμένου να γίνει η επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων σας. Ακυρώσεις αγορασμένων εισιτηρίων δε θα πραγματοποιούνται μετά την ημερομηνία αυτή.

Τρόποι επικοινωνίας για την επιστροφή του αντιτίμου


1. Email στο tickets@aefestival.gr , με subject "Επιστροφή Πορτοκάλογλου" και είτε τον κωδικό του εισιτηρίου είτε συνημμένα τα εισιτήρια
2. Τηλέφωνο στο 2103222720 Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-17.00 και Σάββατο 10.00-15.00
3. Στα Ταμεία Πεσμαζόγλου Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00 και Σάββατο 10.00-15.00
4.Όσοι έχουν αγοράσει τα εισιτήριά τους από τα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου και επιθυμούν ακύρωση των εισιτηρίων τους, αυτή θα πραγματοποιείται με αυτοπρόσωπη παρουσία στα εκδοτήρια του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια με μετρητά από το δίκτυο μεταπωλητών, θα πρέπει να αποστείλουν στο tickets@aefestival.gr ΙΒΑΝ τράπεζας εσωτερικού.