Stranger Things: Οι Metallica παίζουν το Master of Puppets τιμώντας τον Eddie Munson (video)

Η πιο viral τηλεοπτική στιγμή του 2022 ανήκει στο Stranger Things και τους Metallica

Stranger Things: Οι Metallica παίζουν το Master of Puppets τιμώντας τον Eddie Munson (video)

Η πιο viral τηλεοπτική στιγμή του 2022 ανήκει δικαιωματικά στο Stranger Things 4 του Netflixκαι τους Metallica. Όλα αυτά χάρη στην επική σκηνή του τελευταίου επεισοδίου της 4ης σεζόν όπου ο Eddie Munson (Joseph Quinn) ροκάρει το "Master of Puppets", εκτοξεύοντας το πασίγνωστο κομμάτι των Metallica από το 1986 ξανά στην κορυφή των charts παγκοσμίως και επαναφέροντας τη μπάντα στο mainstream φώτα της δημοσιότητας.

Οι Metallica αναγνώρισαν δημόσια μάλιστα την πολύ καλή προσπάθεια του Quinn να παίξει το κομμάτι, για το οποίο έκανε πρόβες πολλούς μήνες. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί καθώς μέσα από το TikTok τους δημοσίευσαν ένα duet βίντεο, όπου οι James Hetfield, Kirk Hammet, Lars Ulrich και Rob Trujillo παίζουν μαζί με τον Munson το πασίγνωστο κομμάτι τους, τιμώντας έτσι τη σκηνή και τον χαρακτήρα των Duffer Brothers.

Ειδικά ο Hetfield, όπως θα δείτε παρακάτω, φαίνεται εκστασιασμένος παίζοντας το Master of Puppets για αυτήν την περίσταση, με την ανάρτηση της μπάντας να γράφει "Eddie...αυτό είναι για σένα!".

Δείτε το play along βίντεο των Metallica:

Όσο για το πότε θα έρθει η 5η σεζόν του Stranger Things, τόσο οι Duffer Brothers, όσο και ο David Harbour έχουν δώσει τη δική τους εκτίμηση. Η spinoff σειρά είναι πλέον επίσημη.

Τις εντυπώσεις μας για το φινάλε του Stranger Things 4, που επιμελήθηκε ο Αντώνης Παυλίδης, θα βρείτε πατώντας εδώ.

Το παρεάκι του Hawkins και το υπόλοιπο cast αποτελείται από τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine, Jamie Campbell Bower και οι Priah Ferguson, Cara Buono, Robert Englund, Tom Wlaschiha και Brett Gelman.

Το Stranger Things 4 Vol. 1 (7 επεισόδια) και το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) είναι διαθέσιμα στο Netflix.

Πηγή: unboxholics.gr