Κυριάκος Παπαδόπουλος: «Το κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει πια για τον Πασχάλη Τερζή»

Ο συνθέτης των επιτυχιιών Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε για τον λαϊκό τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή

Κυριάκος Παπαδόπουλος:  «Το  κεφάλαιο τραγούδι έχει κλείσει πια για τον Πασχάλη Τερζή»

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, στον οποίο είναι αφιερωμένο και το αποψινό (7-5-22) «Σπίτι με το MEGA» στις 22.00.

«Πολλά είναι τα αγαπημένα μου τραγούδια, ένα από αυτά είναι και το “Αν είσαι ένα αστέρι” που έκανε μεγάλη επιτυχία. Το “Μόνο μη μου πεις πως με αγαπάς” του Αντώνη Ρέμου, το “Φεύγοντας” του Πασχάλη Τερζή», είπε για τα τραγούδια του που ξεχωρίζει.

Μιλώντας για τον Πασχάλη Τερζή και την απουσία του από τη δισκογραφία, ο ίδιος ανέφερε ότι «Ο Πασχάλης Τερζής λείπει από τη δισκογραφία. Πριν λίγες ημέρες είχα πάει σπίτι του και τραγουδήσαμε και χαρήκαμε όλοι. Το τραγούδι είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει οριστικά για τον Πασχάλη Τερζή, όπως μας είπε».

«Είχα προσπαθήσει να στείλω ένα τραγούδι στη Eurovision, αλλά απέτυχα. Γράψαμε ένα τραγούδι για την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά επέλεξαν τον Αγάθωνα», περιέγραψε.

Σχολιάζοντας, ακόμα, τους τσακωμούς καλλιτεχνών για το… όνομα στη μαρκίζα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε ότι «Μετά από δύο χρόνια χωρίς δουλειά ακόμα τσακώνονται οι καλλιτέχνες για το όνομα. Θεωρώ ότι είναι λάθος να μαλώνουν για λεπτομέρειες».

Αναφερόμενος στις μεγάλες συνεργασίες που έχει κάνει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είπε ότι «Όταν ξεκίνησα να γράφω έκανα το πρώτο τραγούδι και το ένα έφερε το άλλο. Ο Σταμάτης Γονίδης μου έφερε τη συνεργασία με το Νίκο Κουρκούλη. Ο Κουρκούλης έφερε την Πέγκυ Ζήνα, η Ζήνα τον Αντώνη Ρέμο και ο Ρέμος τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Όταν κάνεις επιτυχία όλοι σε αναζητούν και θέλουν να πάρουν τραγούδι από εσένα».