Eurovision 2022: Πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο Τορίνο (pics, vid)

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision 

Eurovision 2022: Πρώτη πρόβα της Ελλάδας στο Τορίνο (pics, vid)

Η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord έκανε την πρώτη πρόβα με το τραγούδι «Die Together», που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη Eurovision 2022.

Όλα άρχισαν στη σκηνή με την Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord να έχει τα μάτια της κλειστά και, στη συνέχεια, τα άνοιξε τραγουδώντας το a capella μέρος του «Die Together». Στη συνέχεια, εναλλάχθηκαν φωτισμοί στο μισό πρόσωπο της τραγουδίστριας κάθε φορά και σε κοντινό πλάνο.

Κατόπιν, η Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord έκανε ένα βήμα και φάνηκε πως καθόταν σε μια καρέκλα μπλε χρώματος. Το πλάνο άνοιξε και ξαφνικά εμφανίστηκε πολλές ίδιες καρέκλες, οι οποίες άρχισαν να «λιώνουν», θυμίζοντας πίνακα ζωγραφικής, και έτσι το μπλε χρώμα διαχύθηκε σε όλη τη σκηνή του «PalaOlimpico».

Ακόμα, εμφανίστηκαν δύο σκιές, η μια ανήκε στην Αμάντα Γεωργιάδη Tenfjord και η άλλη σε έναν άνδρα, και χόρευαν. Φτάνοντας στην κορύφωση του τραγουδιού, το πλάνο έγινε γενικό και η σκηνή λούστηκε με φως και έντονους γαλάζιους χρωματισμούς.

Στο πάτωμα, η σκιά της Αμάντας Γεωργιάδη Tenfjord, πλέον, μεγάλωσε σιγά-σιγά και έγινε σαν δείκτης ρολογιού και περιστράφηκε γύρω της. Έτσι, στο φινάλε, όλα έγιναν φωτεινά με ακτίνες προβολέων μπλε χρώματος. Το «Die Together» ολοκληρώθηκε, όπως άρχισε, δηλαδή με κοντινό πλάνο στην τραγουδίστρια, η οποία αυτή τη φορά έκλεισε τα μάτια της και, ως εκ τούτου, το κοινό συνειδητοποιεί πως πρόκειται για ένα όνειρο μέσα από τα μάτια της 25χρονης.

Πηγή: ieidiseis.gr