Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Ο Θάνος Μικρούτσικος παρέα με τους αγαπημένους του ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαίδη, Γιώργο Μεράντζα και Μίλτο Πασχαλίδη, παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου στην Ελευσίνα.

Ο Θάνος Μικρούτσικος στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας

Ο Θάνος Μικρούτσικος, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί από δυο και περισσότερες γενιές. Ο Σταυρός του Νότου είναι εδώ μαζί με τον Γουίλι, τον W. G. Allum και τους 7 Νάνους. Η Πιρόγα θα συναντήσει το Ημερολόγιο, η Σωτηρία της ψυχής τις Περικοπές, η Μικρή Πατρίδα την Ρόζα και τον Άμλετ της Σελήνης.

Η μουσική παράσταση που έστησε με ιδιαίτερη μαεστρία ο Θάνος Μικρούτσικος, κερδίζει συνεχώς το στοίχημα της προτίμησης του κοινού.

Με ερμηνευτές τον Μίλτο Πασχαλίδη που τραβά σαν μαγνήτης τον κόσμο και εξακολουθεί να μας δίνει εξαιρετικά τραγούδια, τον Γιώργο Μεράντζα που η ερμηνεία του δεν θα ξεπεραστεί ποτέ στο τραγούδι «Δίκοπη ζωή», τον Κώστα Θωμαίδη με τις μεγάλες ερμηνείες του στη «Σονάτα του Σεληνόφωτος», στον «Γέρο της Αλεξάνδρειας» και σε τόσα άλλα και την Ρίτα Αντωνοπούλου στην καλύτερη φάση της ερμηνευτικής της καριέρας, ο Θάνος Μικρούτσικος έρχεται “από τη βροχή ως τη σελήνη…

Συντελεστές:

Θάνος Μικρούτσικος

Ρίτα Αντωνοπούλου-Κώστας Θωμαΐδης-Γιώργος Μεράντζας- Μίλτος Πασχαλίδης

Φωτογραφία: ©Γιάννης Μαργετουσάκης

Διαβάστε επίσης:

Φεστιβάλ Αισχύλεια 2018: Εκδηλώσεις υψηλής ποιότητας και αισθητικής στην Ελευσίνα

Ημερομηνία:

17/09/2018

Ώρα: 20.30

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

http://www.aisxylia.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox