Η εκτόξευση του hip hop στο Super Bowl

Το βίντεο που έφτασε στο ένα δισεκατομμύριο views μετά την παρουσία των Dr. Dre και Snoop Dogg στο φετινό Super Bowl. 

Η εκτόξευση του hip hop στο Super Bowl

Ένα δισεκατομμύριο views απέκτησε το video του «Still D.R.E.» στο YouTube μετά την εμφάνιση του Dr. Dre στο φετινό Super Bowl!

Dr. Dre και Snoop Dogg εμφανίστηκαν στη σκηνή του SoFi Stadium κατά τη διάρκεια του φετινού halftime show του Super Bowl στο Inglewood της California, με τους επίσης θρυλικούς Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige και 50 Cent να τους συνοδεύουν σε μια ιστορική συναυλία για την παγκόσμια hip hop κοινότητα.

Οι καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα medley με κομμάτια από όλη την καριέρα τους, όπως και το «Still D.R.E.» που περιλαμβάνεται στον δεύτερο studio δίσκο του Dre από το 1999 και με τίτλο 2001.

Μετά την all-star performance, το video του κομματιού, σε σκηνοθεσία Hype Williams, απέκτησε ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube, κάνοντάς το και το πρώτο κομμάτι των δύο καλλιτεχνών που έχει διαγράψει τόσο μεγάλη επιτυχία. Το video αναρτήθηκε εκεί τον Οκτώβριο του 2011.

Στο video, Dre και Snoop εμφανίζονται στους δρόμους του L.A. με το lowrider τους, ενώ περιλαμβάνονται και σύντομα cameos των Eminem, Xzibit, Funkmaster Flex και Warren G.