Η νύχτα γεμίζει μουσική

Η χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων φέρνει ξανά στις νύχτες μας μουσικές απολαύσεις με δημοφιλείς καλλιτέχνες να επιστρέφουν στις πίστες.

Η νύχτα γεμίζει μουσική

Μετά από έναν ολόκληρο μήνα σιωπής, εξαιτίας του λουκέτου που μπήκε τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς για την αντιμετώπιση της μεγάλης της πανδημίας, η μουσική ανεβάζει και πάλι την έντασή της. Αυτό το Σαββατοκύριακο μάλιστα θα έχει την τιμητική της καθώς θα επαναλειτουργήσουν όλες οι πίστες και οι μουσικές σκηνές που ανέστειλαν τη λειτουργία τους τις τελευταίες ημέρες του 2021 λόγω των μέτρων ενώ μέσα στον Φεβρουάριο θα έχουμε και πολλές πρεμιέρες γνωστών καλλιτεχνών και νέων σχημάτων.

Η Άννα Βίσση ανεβαίνει την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στη σκηνή του «Hotel Ερμού» που αποτελεί τα τελευταία χρόνια το σταθερό αθηναϊκό στέκι της. Μετά τον επιτυχημένο κύκλο ζωντανών εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη που προηγήθηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστέφει στην Αθήνα γεμάτη ενέργεια, πάθος και λάμψη, πανέτοιμη να ξεσηκώσει το κοινό της με τις ερμηνείες και την σκηνική της παρουσία. Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Από τα πλέον ενδιαφέροντα νέα μουσικά σχήματα που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πολύ σύντομα είναι αυτό του Γιάννη Κότσιρα και της Γιώτας Νέγκα στο «Anodos Live Stage». Εξαιρετικοί ερμηνευτές και οι δύο με προσωπικά ρεπερτόρια γεμάτα αγαπημένα τραγούδια, ενώνουν, για πρώτη φορά στη διαδρομή τους, τις φωνές και τις μουσικές τους από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο.

Το φανατικό κοινό της Νατάσσας Μποφίλιου περίμενε με ανυπομονησία τη στιγμή που η αγαπημένη του ερμηνεύτρια θα ξεκινούσε τις ζωντανές εμφανίσεις. Καθυστέρησε λίγο λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας αλλά από το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στη σκηνή του «VOX», μαζί με τους σταθερούς καλλιτεχνικούς συνοδοιπόρους της, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, για να παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ «Η εποχή του θερισμού» μαζί επιλεγμένα παλαιότερα κομμάτια τους.

Τραγουδοποιός με επίσης μεγάλο και φανατικό κοινό ο Σωκράτης Μάλαμας δεν θέλησε να αφήσει με παράπονο όσους δεν πρόλαβαν να τον απολαύσουν ζωντανά στην «Ακτή Πειραιώς». Εκεί επιστρέφει από το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου για έναν τελευταίο κύκλο εμφανίσεων που θα ολοκληρωθεί στα τέλη του μήνα. Όσοι πιστοί προσέλθετε...!

Ο Φοίβος Δεληβοριάς πάλι κατευθύνεται προς την Ιερά Οδό και την «Βίλα Vox» όπου θα κάνει...μουσική κατάληψη από από τις 25 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή, για λίγες παραστάσεις. Μαζί του θα είναι ο Δημήτρης Μεντζέλος, γνωστός από τη θητεία του στα Ημισκούμπρια αλλά και η νεαρή ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασουλή.

Στο μεταξύ ο «Σταυρός του Νότου», το γνώριμο μουσικό στέκι του Νέου Κόσμου, συνεχίζει σταθερά το χειμερινό του πρόγραμμα προσφέρονταας στο κοινό τρεις διαφορετικές επιλογές. Στην κεντρική σκηνή επιστρέφει, από τις 12 Φεβρουαρίου, ο Μίλτος Πασχαλίδης που τραγουδούσε εκεί, κάθε Σάββατο και Κυριακή, πριν το πανδημικό λουκέτο.

Τα βράδια της Παρασκευής αναλαμβάνει, από τις 18 Φεβρουαρίου, η φρέσκια, αέρινη και χαμογελαστή τραγουδοποιός Μαρίζα Ρίζου η οποία θα διηγείται από σκηνής τις χαλαρωτικές μουσικές ιστορίες της.

Επιστροφή στο πάλκο και για την Ελένη Τσαλιγοπούλου που θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Φεβρουαρίου στο Σταυρό του Νότου Plus. Πλαισιωμένη από πέντε σημαντικούς δεξιοτέχνες μουσικούς, μεταξύ των οποίων και ο μετρ του μπουζουκιού Μανώλης Πάππος, θα στήνει κάθε Παρασκευή βράδυ ένα αυθεντικό λαϊκό γλέντι, με τραγούδια αγαπημένα και ατμόσφαιρα αυθεντική που τόσο μάς έχει λείψει.

Πηγή: protothema.gr