Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης στο Φουγάρο

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης, παρουσιάζουν στο Φουγάρο την Κυριακή 5 Αυγούστου αγαπημένα τραγούδια από τη δισκογραφία τους.

Ο Πάνος Κατσιμίχας και ο Βασίλης Καζούλης στο Φουγάρο

«Τίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά… μένει όμως ακόμα ένα πείσμα, που δεν είναι συνήθεια μοναχά…»

Ο Πάνος Κατσιμίχας, πρωτοπόρος της γενιάς των τραγουδοποιών, δε χρειάζεται συστάσεις. Η μουσική του μας συντροφεύει μέχρι σήμερα ζεστή, ζωντανή και αληθινή. Με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς, ευαίσθητους και την ίδια στιγμή καυστικούς, εμφανίζεται και φέτος δίνοντας συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Εκτός των τραγουδιών του Χάρη και του Πάνου Κατσιμίχα, θα παρουσιάσει και τραγούδια των Γ.Μαρκόπουλου, Θ.Μικρούτσικου, Μ.Χατζιδάκι, Ν. Αντύπα – Λ.Νικολακοπούλου, Γ.Ανδρέου – Π.Καρασούλου κλπ.

Σε συνέχεια της περσινής καλοκαιρινής τους περιοδείας, συμπράττει μουσικά μαζί του ο πολύ αγαπημένος μας Βασίλης Καζούλης! Διαχρονικός, με ιδιαίτερο ύφος και τραγούδια, που αν και γεννήθηκαν στη σκοτεινιά της μεγαλούπολης, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να δραπετεύουν προς το φως και μέσα στις καρδιές όλων μας… »Είν’ το τραγούδι ελπίδα κι ευχή, μικρό καλοκαίρι…»

Οι δύο δημιουργοί ενώνονται κάτω από κοινά μηνύματα, κοινή αλήθεια και ψυχή, με τρόπο που μόνο τα ίδια τα τραγούδια μπορούν να εξηγήσουν.

Μαζί τους ο Δημήτρης Καρράς, τραγουδοποιός της νέας γενιάς με σημαντική δισκογραφία και πολλές προσωπικές επιτυχίες!

Τους καλλιτέχνες πλαισιώνουν εξαίρετοι μουσικοί και τεχνικοί.

Διαβάστε επίσης:

Ο Πάνος Κατσιμίχας με τον Βασίλη Καζούλη σε περιοδεία

Ημερομηνία:

05/08/2018

Έναρξη: 10 μ.μ.
[Την ημέρα της εκδήλωσης το ΦΟΥΓΑΡΟ θα ανοίξει για το κοινό από τις 8μμ και η είσοδος θα πραγματοποιείται μόνο με εισιτήριο για τη συναυλία.]

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

Τηλ. 27520 47300 | www.fougaro.gr

Πηγή: www.culturenow.gr

Διαβάστε περισσότερα: www.culturenow.gr/lightbox