Loutraki Festival 2021: Μουσική για όλα τα γούστα!

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το Loutraki Festival που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες.

Loutraki Festival 2021: Μουσική για όλα τα γούστα!

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το Loutraki Festival που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες. Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές!

Από την 31η Ιουλίου έως τις 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, The Final Act feat. Χρήστος Νινιός, Rock Festival στους Αγίους Θεοδώρους, αλλά και Blues Festival στα πανέμορφα Πίσια και φυσικά η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου στο πλαίσιο του Opus Festival, που συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία παράσταση πανηγυρική, για να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 60 χρόνια της.

Με εξαιρετικές συναυλίες, άψογη διοργάνωση, αλλά και γιορτινή διάθεση, επιστρέφει, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι, το Loutraki Festival για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ποιοτική ψυχαγωγία, με κύριο στόχο του να προσφέρει χαρά και διασκέδαση στους θεατές.

Διοργάνωση: Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Παραγωγή, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Σύλλογος Φίλων Μουσικής

Καλλιτεχνικός Διευθυντής: Πελοπίδας Μαυρόπουλος

Δείτε το πρόγραμμα εδώ