Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας ανακοινώνει τις νέες του ημερομηνίες για το 2021 και μάς προσκαλεί να απολαύσουμε ξανά τη μουσική, που τόσο νοσταλγήσαμε.

Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας: Επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Αρχή του κόσμου πράσινη κι αγάπη μου θαλασσινή,
Την κλωστή σου λίγο λίγο τραγουδώ και ξετυλίγωΟδυσσέας Ελύτης

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται ότι από την Κυριακή 8 έως το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 θα πραγματοποιηθεί το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας.

Σημειώνει η Καλλιτεχνική του Διευθύντρια Ντόρα Μπακοπούλου: «Κανονικά, θα έπρεπε να μετράμε το 16ο Φεστιβάλ μας φέτος…, αλλά καθώς γνωρίζουμε οι συγκυρίες ήταν φρικτές κι απρόσμενες. Για εμάς, το σοκ της ματαίωσης του περσινού Φεστιβάλ, την τελευταία στιγμή, ήταν μεγάλο. Ο φόβος κυριάρχησε στην ζωή μας. Όμως, σήμερα, μπορούμε να πούμε πώς έχουμε κερδίσει μια μεγάλη νίκη. Όχι την τελειωτική, μα με πίστη, κοινή λογική κι αποφασιστικότητα θα την κερδίσουμε κι αυτήν! Ταλαντεύτηκα αρκετά ως προς τη διεξαγωγή του 15ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας 2021, όμως όταν διαπίστωσα πως ο κόσμος το ήθελε πολύ, το νοστάλγησε και το περίμενε αποφάσισα να κάνω ό,τι μπορώ για να το πραγματοποιήσω.

Με αυτό το σκεπτικό το 15ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας έχει προετοιμάσει 8 μουσικές βραδιές στην Αυλή του Ναού του Σωτήρος και στην Παραλία της Αύρας, με Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει έργα των μεγάλων μουσουργών της κλασικής μουσικής, αγαπημένες άριες, έργα εμπνευσμένα από την Ελλάδα και την ακτινοβολία της, αλλά και σύγχρονη δημιουργία – Ελληνικές μπαλάντες και τζαζ μουσική».

Εισιτήρια:

10€ | 5€ μειωμένο (παιδιά & νέοι έως 18 ετών, Κάτοχοι Κάρτας Ανεργίας, ΑΜΕΑ)

Πληροφορίες / Κρατήσεις:

www.aeginamusicfestival.com | Τ: 6975 828 184

Πηγή: culturenow.gr