Samano Festival: Ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού

Δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κορονοϊού το Samano Festival, το οποίο διοργανώνει ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος. 

Samano Festival: Ακυρώθηκε λόγω του κορονοϊού

To Samano Festival, το οποίο διοργανώνει ο γνωστός σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος τελικά, δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω της έξαρσης της πανδημίας.

«Έκοψαν» τον Λεωνίδα Μπαλάφα από το Samano Festival - Η απάντηση του σεφ Κουτσόπουλου (pics)

Η ανακοίνωση

«Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά ένα νέο μουσικό φεστιβάλ, το Samano Festival που επρόκειτο να λάβει χώρα στη Λίμνη Μουσών, στην Άσκρη Βοιωτίας. Κόντρα στην δυστοπία που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid19 και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να στήσει για πρώτη φορά αυτό το καλοκαίρι μια μουσική γιορτή όπως την ονειρεύτηκε.

Τις τελευταίες ημέρες όμως τα νέα για την αύξηση των κρουσμάτων και τα αυξανόμενα μέτρα από τις αρμόδιες αρχές, έδειξαν ότι το φεστιβάλ έπρεπε να μετατεθεί - κυρίως λόγω της διάρκειας και του μεγέθους του- και να πραγματοποιηθεί σε μια χρονική περίοδο που οι συνθήκες θα επιτρέψουν κάτι τόσο μεγάλο και μαζικό.

Η ομάδα της διοργάνωσης, οι συνεργάτες και όλοι όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίησή του ευχαριστούν τους καλλιτέχνες για τη διάθεση συμμετοχής, το κοινό για την στήριξη και τα media για την προβολή. Μέχρι να έρθει η στιγμή να πραγματοποιηθεί το φεστιβάλ όπως το ονειρευτήκαμε, δίνουμε ραντεβού στις συναυλίες των καλλιτεχνών που τόσο αγαπάμε».