Γερμανός, Vassilikos στο Πάρκος «Σταύρος Νιάρχος»

Κάθε Τρίτη του Αυγούστου, το Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος πλημμυρίζει μουσική...

Γερμανός, Vassilikos στο Πάρκος «Σταύρος Νιάρχος»

Απολαύστε ξανά, μαγνητοσκοπημένες, τις συναυλίες αγαπημένων Ελλήνων καλλιτεχνών που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο της σειράς #snfccAtHome: music του ΚΠΙΣΝ.

Κάθε Τρίτη στις 21.00, το Ξέφωτο υποδέχεται όσους βρίσκονται στην αυγουστιάτικη Αθήνα, προσφέροντας δροσερές μουσικές βραδιές με τον Βαγγέλη Γερμανό, τη Nalyssa Green και τον Vassilikos.

Για την ασφάλειά σας και την τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, έχουμε σχεδιάσει μια ειδική υποδομή στο Ξέφωτο με σημάνσεις, οι οποίες υποδεικνύουν τις θέσεις στις οποίες μπορούν να κάτσουν παρέες ή οικογένειες μέχρι και 4 άτομα.


Βαγγέλης Γερμανός

Ο Βαγγέλης Γερμανός ερμήνευσε, με τη συνοδεία της ακουστικής του κιθάρας, επιλογές από την ιστορία του, αντικατοπτρίζοντας με αμεσότητα τις ανθρώπινες σχέσεις σε τραγούδια που ενοποιούν καθολικά και αιώνια ζητήματα.

Τρίτη 11/08 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ



Nalyssa Green

Η ταλαντούχα συνθέτης, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια Nalyssa Green, με τη χαρακτηριστική ατμοσφαιρική φωνή της, ερμήνευσε τραγούδια από το σύνολο της δισκογραφίας της αλλά και από τον επερχόμενο δίσκο της.

Τρίτη 18/08 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ

Vassilikos

Μαζί με τον Αλέξανδρο Λιβιτσάνο στις ενορχηστρώσεις και τη σύμπραξη του Ventus Ensemble, ο Vassilikos παρουσίασε στη σκηνή του ΚΠΙΣΝ τραγούδια και διασκευές από το ξεκίνημά του ως το πρόσφατο άλμπουμ του, Amazing Grey.

Τρίτη 25/08 | 21.00
ΞΕΦΩΤΟ


Ώρες λειτουργίας Αυγούστου

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-00.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-02.00

Στίβος, Φάρος
Δευτέρα-Πέμπτη: 06.00-00.00
Παρασκευή-Κυριακή: 06.00-02.00

Κέντρο Επισκεπτών: 09.00-22.00


«Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Παράλληλα με την πλειονότητα των εκδηλώσεών του που διοργανώνονται με ελεύθερη είσοδο χάρη στις δωρεές του ΙΣΝ, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει και ορισμένες εκδηλώσεις με προσιτό εισιτήριο, εμπλουτίζοντας τις πηγές εσόδων του και διασφαλίζοντας τη μακροχρόνια οικονομική του ευρωστία.

Τον Φεβρουάριο 2017, με την ολοκλήρωση της κατασκευής του το ΙΣΝ παρέδωσε το ΚΠΙΣΝ στην Ελληνική Πολιτεία, και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, το νόμιμο ιδιοκτήτη του έργου. Παράλληλα, το ΙΣΝ ανακοίνωσε τη δέσμευσή του να συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα το ΚΠΙΣΝ για τα επόμενα πέντε χρόνια, με δωρεές ύψους έως €50 εκατομμυρίων για τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων και την κάλυψη λειτουργικών εξόδων».