Kasabian: Έδιωξαν τον τραγουδιστή - Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία!

Τα μέλη της βρετανικής μπάντας των Kasabian έδιωξαν τον τραγουδιστή τους Tom Meighan καθώς βρέθηκε ένοχος για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Kasabian: Έδιωξαν τον τραγουδιστή - Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία!

Σοκ έχει προκαλέσει στους λάτρεις της ροκ μουσικής σκηνής, αλλά και των Kasabian, το γεγονός πως τα μέλη πήραν απόφαση να διώξουν τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, Tom Meighan. Βλέπετε, η πρώην σύντροφός του φροντμαν της βρετανικής μπάντας, είχε κινηθεί νομικά για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Καθότι οι διαδικασίες εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, το Δικαστήριο απεφάνθη πως ο Tom είναι ένοχος και γι'αυτό ορίστηκαν ως ποινή 200 ώρες εθελοντικής εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, παρουσιάστηκε στην αίθουσα αποδεικτικό βίντεο, με τον Tom να κρατά το κεφάλι του με τα χέρια του και να ζητά συγνώμη από όλους εκείνους που απογοήτευσε με τη βίαιη συμπεριφορά του, ενώ υποσχέθηκε να αντιμετωπίσει αυτού του είδους τα θέματα.

Εν συνεχεία, ήρθαν οι Kasabian και έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα μία ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση του Meighan από την μπάντα, αυτή τη φορά πολύ πιο ειλικρινείς για τις συνθήκες που οδήγησαν στην πόρτα εξόδου.

"Κανένας στην μπάντα δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Είχαμε δουλέψει όλοι πολύ σκληρά τα προηγούμενα 23 χρόνια και είχαμε μεγαλεπήβολα σχέδια για το κοινό μας μέλλον. Είμαστε απόλυτα απογοητευμένοι. Δεν είχαμε όμως άλλη επιλογή από το να ζητήσουμε από τον Tom να αποχωρήσει. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να παραβλέψουμε την ενοχή του. Η ενδοοικογενειακή βία και κακοποίηση κάθε είδους είναι επιεικώς απαράδεκτη", δήλωσαν οι Kasabian.

Πηγή: rockfm