Η καραντίνα φέρνει νέο υλικό από τους Guns N' Roses

Διαβάστε μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο περίφημος κιθαρίστας των Guns N' Roses, Slash, ο οποίος αναφέρθηκε στο μουσικό μέλλον του συγκροτήματος.

Η καραντίνα φέρνει νέο υλικό από τους Guns N' Roses

Θα μπορούσε η καραντίνα να ισοδυναμεί με δημιουργικότητα; Για τους Guns N' Roses μάλλον ναι, καθώς ο Slash σε συνέντευξή του αναφέρθηκε σε νέες ηχογραφήσεις, σε νέο υλικό του θρυλικού συγκροτήματος και σε μουσικές πρωτοβουλίες των μελών του. "Βρίσκομαι ανάμεσα στο studio του σπιτιού μου για ηχογραφήσεις και στη δημιουργία νέας μουσικής.

Υπάρχει κινητικότητα με τον Duff McKagan, υπάρχει κινητικότητα με τον Axl Rose, δημιουργώ και μόνος μου, οπότε αυτές τις ημέρες κάνουμε δουλειά. Πέρα από αυτό όμως, δεν κάνω πολλά περισσότερα, καμία συνεργασία. Είμαι εν ολίγοις προσηλωμένος στο να γράφω νέα μουσική, να ηχογραφώ καινούρια demos και κομμάτια με την κιθάρα μου για τους Guns N' Roses", δήλωσε ο Slash.

Μάλιστα, ο ίδιος με βεβαιότητα ανέφερε πως όλη αυτή η τόσο δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονική περίοδος, θα έχει ως αποτέλεσμα κάτι πολύ καλό, τουλάχιστον μουσικά.

Πηγή: rockfm