Ένα βότανο υπόσχεται θαύματα στην ερωτική ζωή των ανδρών

 Ένα βότανο με εντυπωσιακά οφέλη για τη σεξουαλική υγεία των ανδρών.

Ένα  βότανο υπόσχεται θαύματα στην ερωτική ζωή των ανδρών

Η αναζήτηση ουσιών φαρμακευτικών ή φυσικών που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική ικανότητα των ανδρών αποτελεί επιτακτικό αίτημα της εποχής μας που έχει ως υψηλή προτεραιότητα την παράταση της νεότητας αλλά και την καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλες τις ηλικίες. Οι μεγάλες προσδοκίες εναποτίθενται συχνά σε προϊόντα της φύσης με πρώτα και καλύτερα τα βότανα.

Οι σπόροι τριγωνέλλα (Fenugreek) έχουν ένα υγιεινό διατροφικό προφίλ, που περιέχει μια ικανοποιητική ποσότητα φυτικών ινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου και του μαγγανίου. Η αρχική έρευνα δείχνει ότι η τριγωνέλλα ή τσιμένι και μοσχοσίταρο, επί το λαϊκότερο, μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τη σεξουαλική λειτουργία στους άνδρες.

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους οι άνδρες χρησιμοποιούν συμπληρώματα τριγωνέλλας είναι η ενίσχυση της τεστοστερόνης. Μερικές μελέτες έχουν βρει ότι έχει ευεργετικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης της αυξημένης λίμπιντο.

Μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του διαβήτη και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες που βρίσκεται στη σκόνη ή στους σπόρους της τριγωνέλλας θα μπορούσε επίσης να είναι ευεργετική για την υποστήριξη του ελέγχου του σακχάρου στο αίμα, ακόμη και σε άτομα χωρίς διαβήτη. Αν και χρειάζεται περισσότερη έρευνα, τα αρχικά αποτελέσματα υποδηλώνουν και πολλά άλλα οφέλη για την υγεία.