Έχασε για κλάσματα του δευτερολέπτου το πλοίο! (vid)

Μία άτυχη στιγμή σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά καθώς ένας αργοπορημένος ταξιδιώτης έχασε για ελάχιστα δευτερόλεπτα το πλοίο. 

Τις τελευταίες ημέρες αρκετοί αποχωρούν από την Αθήνα και τον Πειραιά για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ωστόσο οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δυσκολεύουν αρκετά την πρόσβαση των ταξιδιωτών στο λιμάνι και στις υπόλοιπες περιοχές της αποβίβασης.

Όπου φύγει φύγει: Η μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου

Μάλιστα σήμερα το πρωί σημειώθηκε και ένα ευτράπελο καθώς ένας ταξιδιώτης έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά με καθυστέρηση 10 λεπτών όμως το πλοίο ήταν ακόμα αγκυροβολημένο διότι είχε επιστρέψει εκτάκτως ώστε να παραλάβει τέσσερις άλλους επιβάτες που επίσης είχαν φτάσει με καθυστέρηση.

Την ώρα που έβγαζε την αποσκευή του από το ταξί, το πλήρωμα του πλοίου δεν τον περίμενε απαγορεύοντας του έστω και καθυστερημένα την είσοδο. Ο νεαρός παρακάλεσε το πλήρωμα, φωνάζοντας πως υποχρεώθηκε να πάρει ταξί και αντιμετώπισε κίνηση στον δρόμο, όμως του απάντησαν πως το πλοίο ήδη είχε επιστρέψει μία φορά στο λιμάνι και δεν μπορούσε να επιστρέψει εκ νέου.

Video Credit: Newsit.gr