Άνοιξε πάλι το μπιτς μπαρ που είχε βάλει λουκέτο ο δήμος Αλίμου

Άνοιξε ξανά την Παρασκευή (19/6) με απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά το μπιτς μπαρ στον Άλιμο που είχε κλείσει ο δήμος λόγω παράβασης των μέτρων για τον κορονοϊό.

Άνοιξε πάλι το μπιτς μπαρ που είχε βάλει λουκέτο ο δήμος Αλίμου

Ο δήμος Αλίμου έκλεισε το καφέ-μπαρ την Πέμπτη 11 Ιουνίου μετά από βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έδειχναν εικόνες από το πάρτι της 10ης Ιουνίου, στο οποίο δεν τηρούνταν τα απαιτούμενα μέτρα για τον κορoνοϊό.

Πριν από λίγες ημέρες το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά ανέστειλε την απόφαση του δήμου Αλίμου για σφράγιση του μπιτς μπαρ.

Δίμηνο «λουκέτο» και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε μπιτς μπαρ στον Άλιμο για πάρτι με 1.000 άτομα (vid)

Ωστόσο τονίζουμε πως η απόφαση για την αναστολή προϋποθέτει πως η λειτουργία της επιχείρησης θα συμβαδίζει με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Επιπλέον, την Πέμπτη 18 Ιουνίου ο Ανδρέας Κονδύλης συναντήθηκε στο δημαρχείο με όλους τους επιχειρηματίες των παραλιακών καταστημάτων και συζήτησαν τα μέτρα, ενώ και οι δύο πλευρές δήλωσαν διατεθειμένες να παροτρύνουν προσωπικό και θαμώνες να ακολουθούν τις οδηγίες για τα μέτρα προστασίας ώστε να μην υπάρξει διασπορά του κορονοϊού.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Διοικητικό Πρωτοδικείο Πειραιά αναστέλλει απόφαση του δήμου Αλίμου σχετικά με την άδεια λειτουργίας καταστημάτων της πόλης.


Πηγή: alimosonline.gr