Δίμηνο «λουκέτο» και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε μπιτς μπαρ στον Άλιμο για πάρτι με 1.000 άτομα (vid)

Λουκέτο για δύο μήνες σε γνωστό μπιτς μπαρ που βρίσκεται στην παραλία του Αλίμου και πρόστιμο 20.000 ευρώ. Μάζεψε σχεδόν 1.000 άτομα σε ξέφρενο πάρτι. Κονδύλης: «Εικόνες προσβολής και πρόκλησης για όλους μας».

Δίμηνο «λουκέτο» και πρόστιμο 20.000 ευρώ σε μπιτς μπαρ στον Άλιμο για πάρτι με 1.000 άτομα (vid)

«Το πάρτι στον Άλιμο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο», δήλωσε στο OPEN TV ο δήμαρχος της περιοχής. Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Κονδύλης στην εκπομπή «Open Ελλάδα»: «Το πάρτι δεν είχε προηγούμενο. Στο μαγαζί μπήκε δίμηνο λουκέτο και επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ».

Και πρόσθεσε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης θα μεταβεί κλιμάκιο του δήμου για να εκτελεστεί η απόφαση. Ήταν το πρώτο πάρτι της καλοκαιρινής σεζόν για το συγκεκριμένο μαγαζί, ένα event που διαφημίζεται εδώ και μία εβδομάδα μέσω των σόσιαλ μίντια, παρά τις συστάσεις και την αγωνία των λοιμωξιολόγων για απότομη αύξηση των κρουσμάτων από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.

Η δυνατή μουσική που αναγκάζει τον κόσμο να φωνάξει για να ακουστεί έχει ως αποτέλεσμα την αυτόματη μεταφορά σταγονιδίων και, σε περίπτωση που υπάρχει έστω κι ένας ασυμπτωματικός φορέας μέσα στο πλήθος, ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού είναι μεγάλος.

Κονδύλης: «Εικόνες προσβολής και πρόκλησης»

Ο κ. Κονδύλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την παρακάτω ανακοίνωση: «Οι εικόνες που κυκλοφορούν σήμερα στο διαδίκτυο και στους τηλεοπτικούς σταθμούς από το χθεσινοβραδινό πάρτι καταστήματος στην Παραλία του Αλίμου αποτελούν προσβολή και πρόκληση για όλους μας.

Κανένας δεν μπορεί να παίζει με τη δημόσια υγεία. Κανένας δεν μπορεί να περιφρονεί τη σκληρή προσπάθεια που εδώ και 3 μήνες έχει κάνει όλη η κοινωνία μας για να αποφύγει τα χειρότερα.

Στηρίζουμε τα καταστήματα και θέλουμε να είναι ανοιχτά, τόσο για να ψυχαγωγείται ο κόσμος όσο και για να υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Πρέπει όμως και τα καταστήματα να βοηθούν τον εαυτό τους, να σέβονται το κοινωνικό σύνολο και τη δημόσια υγεία.

Σήμερα το απόγευμα προχωράμε στην επιβολή των κυρώσεων που προβλέπει ο νόμος για τη συγκεκριμένη σοβαρή παράβαση: σφράγιση του καταστήματος για 2 μήνες και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, στέλνουμε ένα μήνυμα σε όλα τα παραλιακά καταστήματα: να σεβαστούμε την υγεία των ανθρώπων και τους κανόνες που είναι ίδιοι για όλους. Να προσφέρουμε ψυχαγωγία και διασκέδαση, χωρίς να ξεπερνάμε τα όρια που θέτουν η συγκυρία και οι κανόνες της πολιτείας».

ΠΗΓΗ: Notia-Today