Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Μαρτίνο: Πέρασε την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (vid)

Προχωράει επικίνδυνα η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα το απόγευμα στην περιοχή του Μαρτίνου στη Φθιώτιδα. Η φωτιά, που καίει ανεξέλεγκτη, πέρασε την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Δείτε βίντεο με την πυρκαγιά. Φωτιά και στον Ασπρόπυργο.

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο Μαρτίνο: Πέρασε την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (vid)

Η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι ενισχύονται οι δυνάμεις της και πλέον επιχειρούν 64 πυροσβέστες, 17 οχήματα, 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 5 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Επίσης, συνδράμουν 4 υδροφόρες και 2 μηχανήματα έργου της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μεγάλη φωτιά στο Μαρτίνο: Έκλεισε η εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας!

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, η φωτιά ξεκίνησε σε ξερά χόρτα δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο και πήρε διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίου δρόμου.

Νωρίτερα ξέσπασε φωτιά σε αποθήκη εργοστασίου στον Ασπρόπυργο. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες και 10 οχήματα. Οι αρχές αποφάσισαν τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου ΝΑΤΟ, από τη Μεγαρίδος έως την οδό Τριγώνη.

Πηγή: iefimerida.gr