Ο Γραμμένος και οι άλλοι … μνηστήρες

Σε προεκλογική περίοδο έχει μπει η ΕΠΟ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Ομοσπονδία.Το παιχνίδι φαίνεται ότι παίζεται ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλη επιρροή στις κατά τόπους Ενώσεις όλης της χώρας

Ο Γραμμένος και οι άλλοι … μνηστήρες

Σε προεκλογική περίοδο έχει μπει η ΕΠΟ και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Το παιχνίδι φαίνεται ότι παίζεται ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει μεγάλη επιρροή στις κατά τόπους Ενώσεις της χώρας.

Η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρονται αποφασισμένοι να μην δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο Βαγγέλη Γραμμένο, καθώς έχουν πολλά παράπονα από την μέχρι τώρα θητεία του στον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας.

Πρώτος υποψήφιος από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και πρόεδρος της Επιτροπής της Γ’ Εθνικής, Παναγιώτης Δημητρίου, ο οποίος συγκέντρωσε και τους περισσότερους σταυρούς (51) στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση.

Επίσης ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Χρήστου Σάββα. Ο τελευταίος είναι παλαίμαχος διαιτητής και πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης και είχε ακουστεί και στις προηγούμενες αρχαιρεσίες, αλλά τελικά προκρίθηκε αρχικά η προσωρινή διοικούσα επιτροπή και στη συνέχεια ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ένα τρίτο σενάριο που κυκλοφορεί είναι αυτό με τον απερχόμενο πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ 1, Μηνά Λυσάνδρου.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης φέρονται να εμπιστεύονται τον Βαγγέλη Γραμμένο και δείχνουν να υποστηρίζουν την συγκεκριμένη υποψηφιότητα. Πάντως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο στις Ενώσεις και φυσικά δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι στην εκλογή νέου προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Και αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια, τότε τόσο ο Βαγγέλης Γραμμένος, όσο και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέϊρα θα αποτελέσουν σύντομα μία άσχημη ανάμνηση για την ΕΠΟ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο, οπότε και θα κληθεί να προσέλθει στις κάλπες το εκλογικό σώμα των Ενώσεων όλης της χώρας, προκειμένου να εκλέξει τη νέα διοίκηση στην Ομοσπονδία.