Υπόθεση μικρής Μαρκέλλας: Εντοπίστηκε εμπλεκόμενη γυναίκα

Εξελίξεις δρομολογήθηκαν στην υπόθεση της μικρής Μαρκέλλας, καθώς εντοπίστηκε κοκκινομάλλα γυναίκα που εμπλέκεται.

Υπόθεση μικρής Μαρκέλλας: Εντοπίστηκε εμπλεκόμενη γυναίκα

Γυναίκα που φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης Μαρκέλλας από την Τούμπα Θεσσαλονίκης την περασμένη Πέμπτη εντόπισε, κατά πληροφορίες, στην Παραλία Κατερίνης και προσήγαγε η αστυνομία.

Πρόκειται για την κοκκινομάλλα την οποία είχε αναγνωρίσει η Μαρκελλα και φέρεται να είναι αυτή που την άρπαξε. Οδηγείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, προκειμένου να εξεταστεί ο ενδεχόμενος ρόλος της στην αρπαγή της μικρής, που αφέθηκε ελεύθερη στην Καλαμαριά, το πρωί της Κυριακής, μετά από 44 ώρες.

Στο μεταξύ, σοκ αλλά και προβληματισμό έχει προκαλέσει η ανίχνευση κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας, που παραμένει αποκλεισμένη από το περιβάλλον της και υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα, οι έρευνες για την υπόθεση φαίνεται να βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, επιβεβαίωσε ότι οι εξετάσεις «έδειξαν ότι υπάρχουν ψυχοτρόπες ουσίες», για να τονίσει ότι, «είμαστε ακόμα στην αρχή της επίπονης αυτής διαδικασίας».

Πηγές: naftemporiki.gr, topontiki.gr