«Λουκέτο» από την Κυριακή (14/6) στο beach bar στην Φτελιά της Μυκόνου

Έκλεισε από σήμερα το γνωστό beach bar στην Φτελιά της Μυκόνου, στο οποίο είχε επιβληθεί δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ

«Λουκέτο» από την Κυριακή (14/6) στο beach bar στην Φτελιά της Μυκόνου

Από σήμερα …κατέβασε ρολά το γνωστό beach bar στην Φτελιά της Μυκόνου. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή είχε επιβληθεί δίμηνο λουκέτο και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία για τη μη τήρηση των προβλεπόμενων κανονισμών προστασίας και διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Το μαγαζί σημειώνουμε συνέχισε για λίγες ακόμα ημέρες την λειτουργία του, μέχρι να ασκηθεί έφεση βάσει της νόμιμης διαδικασίας.

Από σήμερα όμως μπήκε λουκέτο. Το beach bar ήταν άδειο από προσωπικό και πελάτες. Καρέκλες και μαξιλάρια μαζεύτηκαν, ενώ τα ηχεία σκεπάστηκαν με σακούλες.

Στον απόηχο όσων έγιναν στην Μύκονο και σε άλλες περιοχές της χώρας, εκδόθηκε νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, σύμφωνα με την οποία οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό κλείνουν άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.