Κλοπές και διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στις παραλίες σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη

Οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν στις παραλίες της Αττικής και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να διαρρήξουν τα αυτοκίνητα των λουόμενων, σε δημοφιλείς παραλίες σε Βουλιαγμένη, Βάρκιζα και όχι μόνο. 

Κλοπές και διαρρήξεις σε αυτοκίνητα στις παραλίες σε Βάρκιζα και Βουλιαγμένη

Ζέστανε πια ο καιρός και παρά τα όποια σύννεφα, οι Αθηναίοι ξεχύθηκαν το Σάββατο (13/6) στις παραλίες για τα μπάνια τους, ειδικά στα νότια προάστια της Αττικής.

Σε κάποιους όμως η απόλαυση βγήκε... ξινή, καθώς επιστρέφοντας στα αμάξια τους, ήρθαν αντιμέτωποι με μία δυσάρεστη έκπληξη. Οι διαρρήκτες αυτοκινήτων βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν επιδρομή στα πάρκινγκ των αυτοκινήτων και να τα ρημάξουν.

Σε δημοφιλείς παραλίες, όπως της Βάρκιζας και της Βουλιαγμένης, παραβιάστηκαν αυτοκίνητα, ειδικά τύπου Smart, από τα οποία οι κλέφτες πήραν τιμόνια, ραδιόφωνα, λεβιέ ταχυτήτων, ενώ προκάλεσαν και υλικές ζημιές.

H αστυνομία της περιοχής ενημερώθηκε για τα περιστατικά και τα κατέγραψε. Οι ληστές ήταν καλά οργανωμένοι, καθώς έκαναν τις κλοπές μέρα-μεσημέρι. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για σπείρα που κινείται στα νότια προάστια, έχοντας στόχο να κλέβει εξαρτήματα αυτοκινήτων και να τα πουλά για ανταλλακτικά.